sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hidasta paranemista

Ei okseta enää. Siihen ne hyvät jutut loppuivatkin. Samalla, kun loppui oksentaminen, meni maharaukka aivan sekaisin, eikä se enää tiedä mitä sen pitäisi tehdä. Kaikki mitä mahaan menee, sinne myös jää. Turvotus on valtaisa, ja sitä myöten myös kivulias. Eipä tässä siis vielä paljoa lenkkeillä. Tänään alkoi rauhassa oleminen jo hieman ärsyttää, joten yritin käydä kävelemässä. Kilometrin käveltyäni (hitaasti) oli pakko kääntyä takaisin. Huoh. Yritän syödä edes vähän jotain mahaystävällisiä juttuja - jugurttia, banaania, mustikoita, pellavansiemenrouhetta. Myös gefilus-tuotteita on kaapissa, mutta harmi vain, esim. ostamani ananas-kookosjuoma maistuu aivan kamalalle. Toivottavasti tämä nyt pian helpottaisi.

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus! Pikaista paranemista. En tiedä lohduttaako yhtään, mutta parempi aika nyt on sairastaa kuin kuukauden päästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttaahan se, todellakin! Tiedä millaiset itkupotkuraivarit sitten vedetään, jos kuukauden päästä on sama tilanne. Tosin olen päättänyt, että jos puolikas tai maraton menee päin persettä, niin syytän tätä oksennustaudin tuomaa treenitaukoa. ;)

      Poista