keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Yes I can

Sykemittarin muistin mukaan edellisestä juoksulenkistä oli aikaa jo kokonaiset kolme viikkoa, korkea aika siis laittaa juoksukengät jalkaan. Tein lyhyen neljän kilometrin lenkin, tarkoituksena hissutella oikein hitaasti, mutta aina välillä ei onnistunut. Pidempien juoksutaukojen jälkeen on vauhdinhallinta hieman hukassa, ja onhan se nyt vaan kivaa juosta, niin kivaa, että tekisi vain mieli juosta lujaa. ;)

Pikkuisen oli tukkoinen olo, mutta se ei varmaan ole mikään ihme viikonlopun pitkän hiihdon ja pitkän juoksemattomuuden jälkeen. Alkuviikkokin on ollut hieman kiireinen ja väsyttävä, päivällä mietinkin, että jätänkö juoksemisen vielä huomiselle.. Onneksi lähdin, kivaa oli. :)

Ja hei, kohta on niin lämmintä, että saa heittää talvitamineet kaapin perälle! Juosta ilman aluskerrastoja, pipoja, säärystimiä ja hanskoja! Jee!

4 kommenttia:

 1. Niinpä! Kesäaamun tai -illan juoksut! <3

  VastaaPoista
 2. Se on muuten niiiiiiin rasittavaa pukea aluskerrastoa juoksutrikoiden alle...murrrr!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Talvella lenkille lähteminen on aina paljon tympeämpää, kun pukeutumiseen menee niiiiiiiiin kauan aikaa. :D Varsinkin sitten, kun juoksutrikoot kinnaavat kerrastoa vasten, ja niitä saa kiskoa ylös, ja toivoa, että kerraston lahkeet pysyvät alhaalla. :D

   Poista