sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Viikon viimeinen

Perjantaina koin uimakoulussa ahaa-elämyksen. Hengittää voi myös suun kautta. Tähän asti olen yrittänyt vetää henkeä nenän kautta, ja aina vetänyt vettä henkeen, eikä mistään ole tullut mitään. Ehkäpä se tästä.

Eilen olin jumppaamassa oikein ahkerasti. Keppijumppaa, kahvakuulaa ja venyttelyitä. Keppijumpassa huomasi, että ohjaaja ohjaa tuolla myös pumppia. Ja minulle heräsi pieni kiinnostus käydä joskus pumppia kokeilemassa. Onko kenelläkään kokemusta? Kahvakuulassa keskityttiin lähinnä "voimailuun", perusheilautuksia ei paljoa tehty. Kivaa oli silti, kuulan kanssa taitaa olla aina. Venyttelytkin tulivat tarpeeseen, oli kiva rauhoittua kahden tunnin aherruksen jälkeen. Ohjelmassa kyllä luki, että joogavenyttely, mutta en sieltä oikein joogaelementtejä löytänyt.

Tänään kävin pienellä hölkkälenkillä. Syystuuli melkein vei mennessään. Viikon ensimmäinen ja viimeinen juoksulenkki. Jos ensi viikolla ehtisi useammin, kun uintiakin on vain kaksi kertaa.

4 kommenttia:

 1. Pumpista yleensä tosi hyviä kokemuksia, tai jos se lasketaan hyväksi kokemukseksi, että uit hiessä tunnin päätteeksi, saunaan haluaisit muuttaa, sillä lämpö tuntuu niiiiin hyvältä eikä jalat ole yhteistyökykyisiä kyykkyjen jälkeen heti jumpan jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä? Tehokasta kuin mikä ja tuntuu niin hyvältä, kun jaksaa vetää vielä ne viimeiset kyykyt tai punnerrukset tai minkä liikkeen vuoro onkaan ja saa siirtää tangon syrjään, ottaa vettä ja lähteä rasittamaan seuraava lihasryhmä loppuun :D Ensi viikolla jos ehtisi pumppailemaan ^^

  VastaaPoista
 2. Oi kyllä, komppaan tataa ihan täysin. ^
  Kannattaa kokeilla pumppia, hiki lentää taatusti. :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin oon aikanaan käynyt pumppitunnilla, muuutta se ei ollut ihan mun juttu ehkä. Kyllästyn muutenkin tosi nopeasti ja se paikoillaan pysyminen oli aika tuskastuttavaa, itse kun tykkään lähinnä mennä ja liikkua. Oon muutenkin vähän huono tuollaisissa lajeissa, joissa täytyy tehdä vain tietynlaisia liikkeitä paikallaan ja tosiaan kiinnittää huomiota siihen, että tekee kaiken oikein. Tehokasta se oli kuin mikä, muistan kuinka monesti tuntien jälkeen mun kädet oli kuin spagettia ja tuntui, etten jaksa nostaa niitä olkapäätä ylemmäs. Sama jalkojen kanssa, portaiden kävely ylös (tai alaskin) oli tuskaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. :) Joskus voisin tuota kyllä kokeilla, sillähän se selviää onko laji oma vai ei! Minulle toisaalta sopivat tuollaiset paikallaan tehtävät jutut, vauhdikkaammat tanssilliset jutut menevät usein vain askelten miettimiseen. :D

  VastaaPoista