torstai 20. lokakuuta 2011

Aamulenkki

Tänään kävin taas aamulenkillä. Viime aikoina olen huomannut, että on hieman hankalaa nukahtaa uudestaan sen jälkeen, kun olen vienyt hevoselle aamuheinät. Niinpä päätin käydä juoksemassa. Mutta eivät taida olla nuo aamuiset juoksulenkit minua varten. Sykkeet tuntuvat nousevan paljon korkeammalle kuin illalla/päivällä juostessa, ja varmaan pitäisi verrytellä tavallista pidempään. Nytkin kyllä yritin tehdä pidemmän alkulämmittelykävelyn, mutta ei tuntunut olevan apua. Jos jatkossa tekisin aamulla vain kävelylenkkejä.  Tänään tein tuollaisen 3km lenkin aika hitaalla vauhdilla. Kyllä se kuitenkin maisemien puolesta on kivaa käydä aamulla lenkillä, aurinko nousee, ilma on raikasta, linnut laulavat ja missään ei näy ketään.

Nyt sitten ostoksille. :)

2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa, kun en pääse sängystä ylös koskaan ennen kellonsoittoa ja aika huonosti silloinkin ;) Aamussa on vaan se oma fiiliksensä. Varsinkin nyt kun illat alkaa pimenemään niin aikaisin, olisi kiva, kun jaksaisi lenkkeillä heti aamusta.

    VastaaPoista
  2. Rubiini: saatoin jättää kertomatta, että torkutin kerran...kaks...kolmekin. Olisi kyllä kivaa urheilla edes jonkunnäköisessä valaistuksessa, illalla otsalampun kanssa pääsee liikenteeseen, mutta kivaa olisi nähdä vähän muutakin maisemaa.

    VastaaPoista