keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kahvakuulaseikkailut

Tänään tosiaan hain hieman jännitystä elämään ja vaihtelua rutiineihin suuntaamalla tavallisen kahvakuulatunnin sijaan Tervajoelle Outin pitämälle kahvakuulatekniikan peruskurssille.

Minähän en mitään navigaattoreita käytä, pikainen vilkaisu googlemapsiin ja eniron karttoihin ja eikun menoksi. Ylläripylläri, muutaman kerranhan sitä ajettiin harhaan. Loppuviimeksi löysin oikeaan paikkaan, mutta ovi oli hieman hukassa. Jännä homma, rinki rakennuksen ympäri niin löytyihän sekin. :D

Itse asiaan, kivaa oli. ISO kiitos Outille tälläisen järjestämisestä! Kun on ensin opetellut yksin kotona ja sitten käynyt isossa ryhmässä tunneilla, niin kylläpä vain sitä tekee asioita väärin, tai ainakin vähän sinne päin sen sijaan, että tekisi oikein. Käytiin läpi heilautusta, rinnallevetoa, vauhtipunnerrusta, työntöä ja tempausta. Tehtiin muutama sarja, saatiin hiki pintaan, naurettiin paljon. Ihan kaikki ei mennyt kaaliin ainakaan heti kerrasta, mutta ajatukset oikeasta tekniikasta muhivat pään sisällä. Nyt aionkin treenailla peilin edessä ja paljon. :) Saa nähdä millä lailla yöllä saa nukuttua, nytkin pitää hetken välein testailla vähän.

p.s. Huomisen shoppailureissun ostoslistalle kirjoitin juuri rannesuojat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti