perjantai 28. lokakuuta 2011

Jättipotti

Nyt oli vaa'alla aamulla sellainen jättipotti, että taidan laittaa loton vetämään huomiseksi! Jos nimittäin lotossa on samanlainen menestys, niin minä bloggaan ensi viikolla Karibian risteilyltä. ;)

Vaakalukemat olivat 96,8kg eli pudotusta viime perjantaihin -1,3kg!!!!!! Olen aivan ihmeissäni! Toki paino on ollut koko viikon laskussuunnassa, mutta että tulos oli näin upea! Tässähän ollaan enää vajaan kilon päässä ensimmäisestä kymmenestä kilosta! Toki, pieni skeptinen minä pääni sisällä muistuttaa, että eiköhän tälläinen vauhti pian hidastu, mutta ei sen niin väliä. Hidastukoon jos hidastuu, saa kyllä minun puolestani olla hidastumatta.

7 kommenttia:

 1. Siis wau! Hieno tulos! :)

  Laitapa joskus ruokapäiväkirjaa tänne, me muut = mie ainakin haluan nähdä millä ne kilot lähtee noin rivakkaa vauhtia. :)

  VastaaPoista
 2. Hurjat miinuslukemat, lotto vaan vetämään :)

  VastaaPoista
 3. Hei, upeeta! Nyt vaan positiivisin mielin eteenpäin, ettei käy niin kuin mulle: Kymmenen pudotettua kiloa, parin kuukauden laiskottelu ja kolme kiloa plussaa. :P

  Ruokapäiväkirjaa olisi kyllä mielenkiintoista seurata jossain postauksessa. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno pudotus! Välillä vauhti hidastuu mutta välillä taas porhalletaan satasta eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 5. Mappe ja hiilarihirmu: täytyy ottaa syöminen esille joskus, voisin ruokapäiväkirjankin parilta päivältä ottaa. :)
  Ninni: lotossa ei vain taida riittää oma tekeminen, tarvitaan vähän tuuriakin. :P
  Quantina: näinpä, ja tälläiset onnistumiset tsemppaavaat jatkamaan entistä reippaammin :)

  VastaaPoista
 6. Vau, Brego :) Onnea tuosta ja onnea eteenkinpäin! Eka kymppi paukkuu kohta, sitten tuuletellaan yhdessä.

  Skeptisyys voi tässä tapauksessa olla myös tarpeellista realismia. On parempi tiedostaa, että painonpudotus mahdollisesti hidastuu jossain vaiheessa, jotta ei tulisi liian isoja pettymyksiä. Kuitenkaan ei kannata pelätä tuota hidastumista! Kyllä sen kestää, jos edistymistä on kuitenkin koko ajan havaittavissa muilla mittareilla (sentit, ruokavalio, liikunta). Nimimerkki " toisinaan erittäin kärsimätön" :D

  VastaaPoista
 7. Kaneli: kiitos! Olet ihan oikeassa. :) Olisi kiva tuudittautua siihen uskoon, että kyllä se paino aina tällä tavalla tippuu, vaan kun ei tipukaan. Ja kun kuitenkin noita muitakin mittareita, niin eiköhän jostain aina löydy jotain tsemppaavaa :)

  VastaaPoista