lauantai 22. lokakuuta 2011

Vaihtelu virkistää

Eilen kokeilin hölkkälenkillä intervalliharjoitusta. Eli alkulämmittelyjen jälkeen 1-3-5-5-3-1 minuutin spurtit, joiden välissä yhtä pitkä hitaan hölkän pätkä. Tälläistä kuulemma kutsutaan hienosti sanottuna pyramidiharjoitukseksi. :) Aikaa meni siis 36 minuuttia ja kilometrejä tuli n. 5. Pari minuutin-puolentoista kävelypätkää otin puolenvälin tietämillä. Ihan kivaa vaihtelua oli tämä tälläinen, tosin fiksuna ihmisenä en ollut hoksannut lenkistä tulevan näin pitkä - kilometreiltään siis. :D Saa nähdä millaisen lenkin huomenna teen.

Tänään pidin sisäliikuntapäivän.  2 x 6 minuutin kahvakuulasarja ja TV2:n Muokkaus-jumppa, joka sisälsi mm. kyykkyjä, punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä. Kahvakuulan kanssa keskityin katselemaan itseäni peilistä ja tekemään Oikein. Kyllä se siitä, peilistä huomasin katsovani hymyilevää naamaa aina kun tekniikka tuntui olevan kohdallaan!

Jännittää jo vähän, maanantaina alkaa seuraava tekniikkakurinpalautus, eli uimakoulu!

2 kommenttia:

  1. Minun pitäisi tehdä samaa, välillä. Mutta mikä kumma minussa on vialla, kun ei kiinnosta :) Juoksen vaan omalla vauhdillani, nautiskellen. Olen ajatellut, että ensi keväänä kokeilisin intervalliharjoituksia itsekin. Tule muistuttamaan minua sitten, joohan ;)

    Mukavia hetkiä uimakouluun! Oon vähän kade sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kaneli, laitan kalenteriin ylös, että tulen muistuttelemaan. :) Mäkin aloitin nuo nyt vasta, en siis kauaa ole vauhdeilla leikkinyt minäkään. Kivaa vaihtelua toki tuovat peruslenkkeihin.

    VastaaPoista