lauantai 1. lokakuuta 2011

Paluu arkeen

Hautajaiset olivat kauniit. Pienet ja kauniit. Lämminhenkiset. Naurettiinkin. Sellaiset, joista isä olisi pitänyt - luulisin. Isän hauta on kauniilla paikalla. Tuntuu vain niin lopulliselta puhua isän haudasta. Liian lopulliselta.

Eilen oli sattuneista syistä vapaapäivä liikunnastakaan. Tänäänkään en ole tehnyt mitään. En edes purkanut vaatekassia. Ehkä huomenna. Huomenna aion myös hölkätä uudestaan vitosen, toivottavasti on yhtä kaunis syyssää kuin tänään ja eilen. :)

Day 23 - Did the media play a role in your wanting to lose weight?
Ei voi toki kieltää. Medialla on niin suuri vaikutus, kun televisiossa, lehdissä, mainoksissa näkyy pelkästään XS-koon naisia, alkaa helposti toivoa, että olisi itsekin yhtä hoikka, pienireisinen, timmivatsainen ja valkohampainen. Onneksi olen kuullut asiasta nimeltä photoshop ja tiedän, että todellisuus ei ole aina sitä miltä näyttää. Niinpä todelliset syyt laihdutukselle ovat omassa päässä, eivät ulkopuolelta.

Day 24 - How do you feel about the terms pro-ana/pro-miaNämä ovat ehkä minulle hieman vieraammat termit, sillä oma laihdutukseni ja elämänmuutokseni on terveellä pohjalla, en ihastele kylkiluita, oksentamista, syömättä jättämistä tai loputtomia kuntopiirejä. Minua oikeastaan surettaa ja harmittaa ihmiset, joille nämä asiat ovat todellisuutta. Haluaisin, että hekin voisivat löytää terveen tavan hallita painoa. Hmm, kuulostipa uskonnolliselta.

Day 25 - Have you ever purged? If you have describe your first experience.
 Oksentanut laihtuakseni? En koskaan. Ei kuulu minun tapoihini laihduttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti