perjantai 14. lokakuuta 2011

Vaakavierailu

Perjantaiseen tapaan oli Virallisen Punnituksen aika, ja tänään vaa'alla oli oikein ukavia lukemia: 98.3kg. -0,4kg viime viikosta, voisi varmaan olla enemmänkin. Mutta kun viikonloppu meni takutessa syöpöttelyn ja flunssanalun kanssa, niin se siitä suuremmasta pudotuksesta sitten.

Eilinen kuntonyrkkeily aiheutti ajatuksia. Jotenkin lähteminen oli todella vaikeaa, mutta itse tekeminen mukavaa. Yritin sitten pohtia mikä sen lähtemisen vaikeuden aiheuttaa. Voisiko syynä olla se, että tuolla kurssilla on 4 vaihtuvaa vetäjää, jotka välillä eivät itsekään tiedä mitä edellisellä kerralla on tehty. Ja jokaisella on erilainen tyyli, toiselta saa kommenttia tekniikasta, toiselta ei. Toiset teettävät enemmän lihaskuntoa kuin toiset. Mutta yleisesti minua häiritsee se, että vaikka meitä on ryhmässä alle 10 henkeä ja säkkiä hakataan melkein tunti, niin eilenkin sain tasan kaksi kommenttia lyömisestäni leukaa vähän alas ja hetken päästä ota enemmän kroppaa mukaan. Minulle olisi tärkeää saada kommenttia lyönkö oikein, onko ranteen asento hyvä jne. Ja kun vielä olen hieman ujo kysymään, että teenkö oikein, niin hienoa! Mutta ehkäpä se tästä, kun kertoja on enemmän alla ja varmuus omasta tekemisestä lisääntyy.

4 kommenttia:

 1. Voi olla, ettei kaikki annakaan sitä kommenttia heti ihan kauheasti, ellei nyt sitten tee ihan päin persettä. Varmaan kun pidempään käyt niin alkaa ohjeita tulemaan enemmän. Kantsii rohkaista mielensä ja kysyä palautetta :)

  VastaaPoista
 2. Ninni, voi olla. Jotenkin vain sitä kommenttia kaipaisi enemmän, kun on aivan "uransa alussa", oikea tekniikka on vieras jne. Mun mielestä aluksi sitä kommenttia pitäisi juuri saada enemmän, ohjaajan pitäisi olla tarkkana (varsinkin kun meidän 9 hengen ryhmästä yksi on harrastanut aiemmin!), mutta ei siellä kukaan saa sen enempää kommenttia. Jotenkin tuntuu, että sitten myöhemmin kun tekniikka on jo tuttua, niin kommenttiakaan ei niin paljoa tarvitsisi, kun tekemisessä olisi jo varmuutta.

  VastaaPoista
 3. Aika outoa. Tulee kyllä mieleen, että onkohan ohjaajat kuinka motivoituneita hommaansa.

  VastaaPoista
 4. Ninni: niin, sitä mä en tiedä.. Tuo on siis kansalaisopiston kurssi, ja kansalaisopisto ostaa palvelun (tilat + ohjaajat) eräältä kuntokeskukselta. Ja tosiaan n. 4 eri ohjaajan voimin homma pyörii, joten voi kyllä olla, että motivaatiosta on plaa, kun kerran kuussa käyt satunnaisesti tunnin pitämässä..

  VastaaPoista