keskiviikko 5. lokakuuta 2011

kauneus

Day 29 - Your definition of beauty.

Kauneus on katsojan silmässä. Mielestäni kauneutta ei voi määritellä ulkonäöllisesti. Ei sillä ole väliä onko laiha vai lihava, pitkä vai laiha, blondi vai brunette. Ei ole väliä onko hammasrivistö suorassa ja pyykkilautavatsa timminä. Riipputissit tai vararenkaat vyötäröllä - mitä sitten? Kauneus tulee sisältäpäin. Itsevarmuus on kauneutta. Oli ihminen minkä näköinen tahansa, jos hän on tyytyväinen itseensä ja kantaa kroppansa ylpeydellä, eivät ulkoiset ominaisuudet vaikuta. Silloin kun ihminen on onnellinen ja itsevarma, hän on kaunis ja säteilee kauneutta ympäristöönsä. 

4 kommenttia:

 1. tämä on niin totta, millonkohan sen saisi ujutettua myös oman pään sisälle! kiitos tästä jutusta, piristi päivän :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun piristi! Ei tuo mullekaan pään sisään mennyt päivässä eikä parissakaan, hitaasti uppoaa tajuntaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti sanottu! Tässä sitä onkin "läksyä" loppuelämäksi. Ja onnellisuuskin, mitä se on...? Ei se vaadi täydellisyyttä, vaan on usein läsnä pienissä hetkissä, arjessa...

  VastaaPoista
 4. Kaneli: aivan totta! Turhan usein sitä ajattelee, että jos saa asiat x, y ja z järjestykseen, niin on onnellinen. Mutta ei se sitä vaadi :) saa olla asioita epäjärjestyksessä, mutta kun elää hetkessä ja nauttii arjen pienistä asioista, niin onnellisuus löytyy vähemmästäkin kuin täydellisyydestä. :)

  VastaaPoista