maanantai 3. lokakuuta 2011

Maanantai.

 Eilen hölkkäsin taas 5 kilometriä. Aikaa kului. 42 minuuttia. Oletettavasti siis rollaattorimummokin menee ohi, mutta olipa kiva kun sai taas pitkästä aikaa juoksua pitkän matkan, eikä jalka tänään vielä ainakaan osoita kiukuttelun merkkejä! Tänään sitten jumppasin taas Jumppa-ohjelman kanssa, saas nähdä kuinka kipeät vatsalihakset huomenna on.

Day 26 - What excites you most about reaching your ugw?
Minä olisin normaalipainoinen. Minun ei tarvitsisi kaupassa miettiä, että onko täällä isoja kokoja, riittävän isoja kokoja. Mutta kaikkein entien odotan sitä, että minä olen hyväkuntoinen ja onnellinen ihminen, tyytyväinen itseeni.
Day 27 - How do you deal with being around food?
Öö häh? Valmiisen pöytään tullessa katson mitä on tarjolla ja valikoin syömiseni sen perusteella - puoli lautasellista salaattia, sitten hieman perunaa/riisiä/pastaa ja lisukkeita. Viipale leipää ja lasi maitoa. Itse ruokaa laittaessa osaan laittaa itse terveellistä ruokaa, sellaista mitä haluan ja tarvitsen. Pahin ongelmani ruoan suhteen oh ehkä se, että jos edessä on kipollinen karkkia/keksiä tms, niin en aina osaa olla napostelematta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti