sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kuun varjot

Kevään liikuntahaaste ja 10 kilometrin juoksuohjelma polkaistiin tänään käyntiin. Koska loppuviikon testilenkki osoitti ensimmäisen viikon lenkin pikkuisen liian helpoksi, päätin aloittaa suoraan viikosta 2 ja nyt tuntui jo vähän sopivammalta. Juoksusääkään ei olisi voinut olla mainiompi, pilviverho väistyi juuri sopivasti lenkin ajaksi, otsalamppuakaan ei tarvinnut kun juoksi kuun valossa ja tähtien loisteessa. Askel kulki ja lumi narskui lenkkarien alla. Ensimmäiset 15 minuuttia hölkkäsin rauhallista vauhtia ja kotiinpäin 10 minuutin pätkän pikkuisen reippaammin. Tästä se lähtee taas!

Tuli myös testattua uutta juoksuvarustusta. Syksyllä ostamani teknisen aluskerraston päälle puin joulualesta ostamani fleecekerraston. Lähtiessä tuntui, että tulikohan puettua liian lämpimästi, kun melkein oli jo lämmin, mutta aukealla tuuli niin lujaa, että ihan hyvä ratkaisu oli tuo kerrasto. Käsiin löysin jostain kaapin perältä fleecesormikkaat, ovat juuri sopivan lämpöiset, mutta eivät kuumat. Lisäksi sykemittaria pystyy käyttämään näppärästi.

Ainoa ongelma nyt on, että tuo juoksuohjelma pitää jotenkin saada tulostettua paperille. ;) Haluan taas vedellä yli suoritettuja lenkkejä kuten Porin juoksukoulua suorittaessani tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti