lauantai 31. joulukuuta 2011

Uutta ja vanhaa

Huomasin juuri, että syksyn liikuntahaaste on jäänyt päivittämättä. Koko joulukuulta. Mutta enpäs muista ulkoa, koska olen liikunnut ja minkä verran, joten vajaaksi jää. :/ Onneksi Kiloklubilla on tarjota uusi haaste kevätkaudelle:


Tavoitteena on totuttuun tapaan 60 liikuntapäivää neljän kuukauden aikana. Tämä tarkoittaa puolen tunnin reippailua keskimäärin joka toinen päivä - tammikuun alusta huhtikuun loppuun on 120 päivää.

Jälleen merkitään liikuntapäivät, joiden aikana on liikuttu vähintään puoli tuntia kerralla. Jokainen määrittelee itse, millaiset liikunnat haluaa laskea. Kävely ja hyötyliikunta ovat hyviä tapoja liikkua, ja jos joku haluaa laskea vain kuntoilun, niin se sallitaan myös. Jokainen tyylillään! :) Jos tavoite täyttyy nopeammin, niin sitten voi vaikka katsoa, kuinka monta päivää saa kasaan huhtikuun loppuun mennessä. :)

Tässäpä taas tavoitetta, eiköhän tuo onnistu, jos vain muistan merkkailla. ;) Mukaan vaan kaikki innokkaat!


Toivotan myös jokaiselle lukijalle oikein ihanaa uutta vuotta 2012!

4 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle
  Ja Liikuntahaaste potkaistaan tänään liikkeelle :D

  VastaaPoista
 2. Heeeei, taidanpa ottaa osaa haasteeseen! Joskus olen osallistunut, mutta toteutus on jäänytkin sitten hyvin alkutekijöihinsä, parempi onni tällä kertaa ;)

  VastaaPoista
 3. Tsemppi päälle alusta asti niin kyllä se siitä :)

  VastaaPoista