tiistai 10. tammikuuta 2012

Jos sun lysti on, niin...

Ja minun on! Aamu alkoi mukavalla vaakalukemalla, 96,0kg eli nyt on Ihan Virallisesti painonpudotusta takana 10kg:n verran! Kauaa ei sitten tarvinnut miettiä millä itseni palkitsen, kahvakuulakurssin jälkeen olen haaveillut kisamallin kuulasta, joten tänään lähti tilaukseen 12kg kuula. Toivottavasti se saapuu pian. :) Eli vähän samanlainen palkinto kuin edellinen, sykemittari. Innostaa liikkumaan ja treenaamaan entistä enemmän. Saas nähdä millä vauhdilla paino tästä tippuu, vai tippuuko?

Päivä oli muutenkin hyvä, sain hoidettua monta roikkumassa ollutta asiaa, esim. pilatekseen ilmoittautuminen. Ensi viikolla se siis alkaa, pikkuisen jännittää mitä siellä on luvassa ja kuinka hukassa olen sisäisen rautakankeni kanssa. Mutta eiköhän sieltä hengissä selvitä.

Illalla kävin vielä juoksemassa. Pakkasta n.-5 astetta, mutta viima teki lämpötilasta kylmemmän oloisen. Niinpä vetäisinkin kaulurin naamalle, sen läpi oli hyvä hengittää, eikä paleltunut naama. Lenkin pituus 4,6km ja aikaa meni 36 minuuttia. Löysin sykemittaristani myös kivan toiminnon, jos sen laittaa intervalliharjoitukselle, niin se mittaa erikseen "aktiiviajan" (eli juoksun) ja "lepoajan" (eli kävelyn) ajat ja matkat. Kätevää. (Juoksin siis 30min eli 4km, ja kävelin 6min eli 0,6km). Kaikkia kivoja ominaisuuksia sitä löytääkään, mitähän kaikkea on vielä löytämättä?

11 kommenttia:

 1. Hienoa ja aivan upean palkinnon itsellesi tilasit!

  VastaaPoista
 2. Hyvä sinä! Kymppikilo on mahtava saavutus, olet palkintosi ansainnut

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kymppikilosta ja kivan palkinnot keksit! Kohta sulla on toi kuulan 12 kiloa pudotettu, niin voit siinä nostellessa sitä tunnustella, että näinkö paljon se on :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hepa ja blueberry!
  Aku, kiitos :) niinpä :) siinä on hyvä sitten miettiä, että oliko kannattavaa kanniskella tälläistä mötikkää mukana AINA.

  VastaaPoista
 5. Onnea kympin rikkomisesta! :) Tuo on muuten jännä aina ajatella, että mitä jos yhtäkkiä joutuisi kantamaan vaikkapa reppua, johon on lastattu saman verran painoa kuin mitä on tullut pudotettua. Huh huh. Tulee hiki pelkästä ajatuksesta! Ei ole ihmekään, jos pelkkä oleminen on lihavampana ollut tuskaista liikkumisesta puhumattakaan.

  VastaaPoista
 6. Mahtista ja Onnea saavutuksestasi :) eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja samansuuntaisista lähtöpainoista puhutaan niin klikkasin heti itseni sun lukijaksi :)
  Mikä sykemittari sulla muuten on? olen tässä arponut mittarin ostamista kannustimeksi ..

  VastaaPoista
 7. Kiitos Quantina. Aivan totta, kivasti konkretisoituu omat läskit tuollaisia miettiessä, ja alkaa vain enemmän tsempata loppukilojenkin pudottamiseen.

  Mussu, kiitos ja tervetuloa :) Minulla on Garmin Forerunner 305. Se valikoitui minun mittarikseni siksi, että siinä on sisäänrakennettu gps (ja englannista tilatessa sen sai paljon halvemmalla kuin Suomesta). Se on kyllä todella paljon tsempannut liikkumaan lisää, sykkeiden (ja matkan ja vauhdin) seuraaminen tuo paljon lisämielenkiintoa. :)

  VastaaPoista
 8. Vau, hienoa Brego! <3 Onnittelut kympistä!

  Jatkukoon 'lystikäs fiiliksesi' ja innoittakoon se liikkumaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa tulos! Ja hienolta kuulostaa sykemittarisikin. Itselläni simppeli basic-polar. Epäilen viitsisinko lukea monimutkaisemman laitteen käyttöohjeita...?

  VastaaPoista
 10. Kiitos, enpä mäkään tainnut jaksaa ihan joka sivua sykemittarin käyttiksestä lukea. Siksi niitä uusia juttuja varmaan vielä löytyykin. :)

  VastaaPoista