perjantai 20. tammikuuta 2012

Punnitusta ja pinkomista

Aamupunnitus näytti varsin yllättävää pudotusta, -0,8kg viime perjantaista! Tämän viikon lukema siis 95,1kg. Siistiä! Innostuin pitkästä aikaa mittailemaankin, ja jos yhtään osasin samoista kohdista mittailla kuin marraskuussa, niin vyötäröltä olisi kadonnut 3cm ja lukema oli 99cm, eli kaksinumeroisissa ollaan! Mittaaminen on vain ärsyttävää, kun en muistanut mistä kohtaa olen ennen mittaillut, ja en siis uskalla täysin luottaa lukemiin.


Äsken juoksulenkillä oli vuorossa 20min hölkkää + 10 min reipasta juoksua. Hölkkävauhtini oli tänään 7.30min/km, ja nopeammaksi tahdiksi päätin ottaa astetta reippaamman ja pyrkiä pitämään sen loppuun asti. Kymmenen minuutin jälkeen sykemittari kertoi keskivauhdiksi 6.30min/km. Juoksu kulki hyvin myös nopeammalla temmolla, tosin viimeinen minuutti oli melkein liikaa. Keskityin tsemppaamaan itseäni ja huutelin mielessäni kannustushuutoja. Tällä viikolla kumpikin lenkki on kulkenut hyvin, kivaa vaihtelua viime viikon "liian paljon päällä" ja "myrskytuuli"-episodien jälkeen. Viimeisen lenkin taidan jättää suosiolla sunnuntaille. Huomenna voisi tehdä jotain palauttavaa, esim. venytellä oikein kunnolla.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Itsensä tsemppaaminen on erityisen tärkeää juoksun käydessä voimille! Minunkin piti tänään keskittyä askeltamiseen, rytmissä pysymiseen. Mielessäni hoin keksimääni tsemppilaulua ;) Ja kuvittelin "maalissa" olevani suurikin voittaja :D Hyvä me!

    Ihana tulos! Päivä päivältä saavutat tavoitteitasi ja etenet <3

    VastaaPoista