perjantai 9. syyskuuta 2011

Virkistävä sade

Tein äsken kävelylenkin sateessa. En kaatosateessa, vaan kevyessä tihkusateessa. Ihailin sateenkaarta ja pilvien takaa pilkistävää aurinkoa, testasin jalkaani ja huomasin ettei se sanonut juoksuaskelista yhtään mitään! Sateenkaari muisutti minua siitä, että asiat ratkeavat: menkkaturvotus katoaa kyllä, toivottavasti sykemittarini kohtalo selviää ja se löytää tiensä perille, ja jalkakin paranee - pääsen jatkamaan juoksuharjoittelua.

Pohdin sitten, että mistä minä juoksuharjoittelua jatkan? Miten paljon kunto tippuu kolmessa viikossa? Ennen taukoa olin ehtinyt 8. viikolle, tuntuisi jotenkin hurjalta kolmen viikon tauon jälkeen juosta samantien yli 5km lenkkejä.. Pitäisikö hypätä pari viikkoa taaksepäin? Jos vaikka aloittaisin viikon 6 alusta, jolloin aloittaminen olisi hieman helpompaa. En kuitenkaan aio enkä halua aloittaa ihan alusta uudestaan.

Sitten haasteen kolmas päivä..
Day 03 - A picture of your thinspiration. What features do you like about this person?
 
Kuva: täältä

Sara Ramirez on mielestäni todella kaunis nainen ja ihailen hänen kauneuttaan suuresti. Hän ei ehkä ole "perinteinen" thinspiration, hän ei ole tikkulaiha, kylkiluitaan esittelevä malli. Hän on Kaunis, muodokas, terveen näköinen nainen. Sellainen minäkin haluan olla.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti