torstai 8. syyskuuta 2011

Kyllä tuntuu.

Day 2 - How tall are you? Do you like your height?
 Pituutta on 170cm, olen aika tavalla tyytyväinen. En ole "liian pitkä enkä liian lyhyt". Paitsi tietysti liian lyhyt kiloihini nähden. ;)

Eilen alkoivat ohjatut kahvakuulatunnit, ja tykkäsin kyllä. Ei tehty mitään ihmeellisiä sarjoja, suurin osa mukanaolijoista oli ensikertalaisia. Ensin tehtiin kahden käden heilautusta, siitä erilaisia variaatioita ja muutamaa muuta liikettä. Lopuksi n. 5-10 minuutin osuus vatsalihasliikkeitä kuulan kanssa. Onnistuin tulemaan paikalle juuri alkamisaikaan, joten vapaana ei ollut enää kuin 8kg:n kuulia. Oma kuulanihan on 6kg, joten hieman jännitti jaksanko tehdä kaiken isommalla kuulalla. Hyvin jaksoin, joten taitaa käydä niin että pitää lähteä shoppailemaan kotitreeniinkin isompaa kuulaa. :) Tänään kyllä kropassa tuntuu, että on kuulailtu. Illalla voisikin olla ohjelmassa leppoisa kävelylenkki ja venyttelyt.

p.S. huominen "virallinen" punnitus hieman jänskättää, koko viikko on plussailtu menkkaturvotuksen kanssa, joten ei taida tulla uusia ihania kaksinumeroisia lukemia.

1 kommentti:

  1. Punnitus jänskättää täälläkin, joten peukut pystyssä meille molemmille. :D

    VastaaPoista