sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Huippuhetkiä ja palkintopohdintaa

Tänä aamuna vaaka näytti tähän asti kauneimpia lukemia. 99.9kg. Toivottavasti pysyvästi alle 100kg! Heti en edes uskonut koko lukemaa, vaan aamupunnituksia tuli normaalin yhden sijaan kolme! Ja joka kerta lukemat pysähtyivät tuohon samaan lukemaan, ihanaa!

Nyt en vain oikein tiedä, laittaisinko 100kg:n alituspalkintoni tilaukseen nyt, vai odottaisinko pari päivää, että pysyyhän lukema alle sadassa? Aiemminhan päätin, että kun paino tippuu alle sadan, niin palkitsen itseni sykemittarilla. Tuon päätöksen jälkeen olen vertaillut ja pohtinut tarkkaan millaisen sykemittarin haluan, mutta lopulta sain tehtyä päätöksen.
Kuva: http://www.adventra.fi/product_details.php?p=97
 
Uusi rakkaani tulee siis olemaan Garmin Forerunner 305. Päädyin tähän Suunnon ja Polarin sijasta, sillä tässä GPS-mittaus on sisäänrakennettuna sen sijaan, että tarvitsisi ostaa erillinen gps-palikka.
 
Miten te muut palkitsette itseänne laihtumisesta? Vai palkitsetteko? Itse olen pohtinut, että jonkin tavoitteen täyttyessä voisin palkita itseni tilaamalla jonkin kiinnostavan lehden (Juoksija tai Fit tms.), käymällä kauneushoidossa tms. 

8 kommenttia:

 1. Minä kun alitin 70kg, kävin 1,5 tunnin kasvohoidossa :) Oli se ihan kivaa, vaikken jaksakaan maata kauan paikoillaan ;) Kasvo-, niska- ja hartiahieronta oli ihan upeaa!!

  VastaaPoista
 2. mulla on seuraava palkinto (kun pääsen 70kg) saan tilata erään kalliin ja kauan odotetun vaatteen nettikaupasta <3.
  muita palkintoja on ollut mm. hieronta, sykemittari, uusi lävistys, yms.

  VastaaPoista
 3. Toppahapa: joku kasvo- tai jalkahoito olisikin varmaan ihana. Varsinkin kun ei tule kovin säännöllisesti käytyä :P

  blueberry: mä voisin harkita vaatepalkintoa myös sitten kun alan olla hoikempi, eikä olisi heti pelkoa, että vaate jää isoksi. :D

  VastaaPoista
 4. Onnea satasen rikkomisesta! Ja todellakin palkitset nyt itsesi, sillä vaikka paino väliaikaisesti kipuaisikin takaisin yli sadan kilon, niin tuskin se siellä kauaa viihtyy. :)

  VastaaPoista
 5. En ole vielä palkinnut itseäni, tarkoitus olisi sitten kun -10 kg tulee täyteen. Eikö olekin mahtava fiilis kun paino muuttuu kaksinumeroiseksi? :)

  VastaaPoista
 6. Quantina: mittari lähti tilaukseen. :)

  Ninni: on kyllä aivan huippufiilis, tosin mielialaa laski vähän se, että aivan kuin ajoituksen tietäen menkat toivat mukanaan hillittömän turvotuksen, joten se siitä kaksinumeroisuudesta taas hetkeksi.

  Lacu: kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Sinä teit sen :) Onnea!

  Mahtava tuo palkintosi! Melkein kateeksi käy :) Jospa minäkin innostun joskus sykemittarin saloista :) Hierontaa ajattelin itse seuraavaksi palkinnokseni.

  VastaaPoista