keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sadepäivän iloja

Day 07 - Do your parents know you’re trying to lose weight? Do they care?
Itse asiassa, jos tarkkoja ollaan, niin en tiedä! :D Aina joskus olen puhelimessa muistanut mainita, että aijjuuu, laihdutan taas, mutta en muista olenko tästä uusimmasta projektista kertonut. Mutta aina silloin kun ovat tienneet asiasta, niin kannustus on ollut mukavaa. :) Mieskin tietää projektista, ja aina joskus lupautuu personal trainerikseni. Hänen pt-hommansa siis tarkoittaa sitä, että minun kahvakuulaillessani hän huutelee, että muista hengittää!
 
Day 08 - Your workout routine.
Mun liikuntani koostuvat oikeastaan kahvakuulailusta, lenkkeilystä (kävely + hölkkä) sekä huomenna alkavasta kuntonyrkkeilystä. Kuntonyrkkeilyä on sitten kerran viikossa, samoin ohjattuja kahvakuulatunteja. Kotona pyrin kuulailemaan 2krt viikossa, jolloin kokonaisuudessaan kahvakuulailua olisi n. 3krt viikossa. Lenkillä käyn Porin juoksukoulun ohjelman mukaisesti, lenkkejä 4-6 viikossa.

Tänään huomasin Forerunnerini ainoan huonon puolen. Sen kalorinkulutuksen mittaus on ilmeisesti jotenkin yhteydessä GPS:iin, joten kun sisätiloissa GPS on pois päältä, se ei mittaa kalorinkulutustakaan. Mutta eipä se minua haittaa, kun en kaloreita laske muutenkaan. Minulle tärkeämpää on sykkeen seuraaminen. :)

Tein taas koko kahvakuulatunnin 8kg kuulalla ja mukavasti sujui. Täytyy varmaan ensi kerralla ottaa sen kaveriksi 10kg kuula ja kokeilla miltä tuntuu.. Kuinka nopeasti muut kahvakuulailijat olette vaihtaneet kuulaa seuraavaan?

4 kommenttia:

 1. mä teen kahvakuulalla pääasiassa aikasarjoja, ja vaihdan sitten, kun jaksan tehdä esim. etuheilautusta jne reilu 10-15min sarjoja.

  VastaaPoista
 2. Siis etuheilautusta 10min sarja? Vai että koko liikesarja kestää 10-15min? Mä olen tähän asti tehnyt harjoitukset esim. niin, että 6-7 eri liikettä, minuutti per liike ja toistan sarjaa 3-4 kertaa. Joissakin liikkeissä tuo 6kg on aivan liian kevyt ja 8kg menee helposti, esim. etuheilautus, mutta toisissa liikkeissä tuntuu, että 6kg on ihan riittävästi..

  VastaaPoista
 3. aikasarja tarkoittaa, että yhtä liikettä tehdään putkeen se tietty aika. Eli esim. 10min etuheilautusta yhteen menoon

  VastaaPoista
 4. Kiitos selvennyksestä. :) Noin pitkää sarjaa en olekaan tehnyt, mutta jo tuossa minuutissa ehdin huomaamaan, että etuheilautuksen tekniikka ei ole enää kohdallaan tuolla kevyellä kuulalla...

  VastaaPoista