torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuu

Syyskuun ensimmäisen päivän kunniaksi poseerasin aamulla kameralle. Kylläpä ne omat läskit näyttävätkin kamalilta, vielä kamalammilta kamerasta katsottuna kuin peilistä katsottuna!  Jo oikein innostun, niin voisin mittailla mittanauhan kanssa lukemia. Harmi sinäänsä kun ei alussa tullut niitä mitattua, mutta se taisi jäädä kun ajattelin etten kuitenkaan osaa mitata aina samasta kohtaa.

Kuvamateriaalia saatte nähtäväksi heti kun olemattomilla kuvankäsittelytaidoillani keksin kuinka saan nuo kolme kuvaa yhdeksi kuvaksi (vinkkejä otetaan vastaan ;))

Huomenna jää virallinen punnitus väliin, en ole aamulla kotona oman vaa'an luona. Tämän aamun lukema oli 100,1kg, eli aika lähellä on nyt tuo rajan ylitys! Uskon, että painonpudotukseen tulee heti lisää tsemppiä kun vaakalukemassa on yksi numero vähemmän. ;)

6 kommenttia:

 1. Mikä ohjelma siula on? Miula on netistä ladattu Photoscape ja siinä on sellanen työkalu kuin sivu, heti siinä ensimmäisellä sivulla kun ohjelma aukeaa.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös Brego, minua harmittaa juuri sama asia, olisi pitänyt alussa mitata sentit. Mutta mitataan tästä lähtien ja motivoidutaan kadotetuista senteistä :)

  Ensi kerralla, kun vaa'alle astut, näyttää se kaksinumeroista lukua. Onnea siitä jo nyt :)

  VastaaPoista
 3. Mappe: mulla on Gimp ladattuna, mutta se on jotenkin ärsyttävä, tai sitten en vain osaa. Voisinkin kokeilla tuota Photoscapea. :)

  Kaneli: niinpä. :) Peiliin katsoessa tuntuu, että mitään ei ole kadonnut, mutta housut menevät jo paremmin ja helpommin jalkaan, joten jokunen sentti lienee hukkunut matkan varrelle? Nyt voisi niidenkin katoamista vahtia. Mittailla vaikka kerran kuussa, niin ei tarvitsisi ottaa stressiä.

  VastaaPoista
 4. Joo ei nappaa Gimppi oikein täälläkään. Tuo PhotoScape on miusta ainakin paljon näppärämpi ja sillä saa kivasti nää perusmuokkailut tehtyä. :)

  VastaaPoista
 5. Brego, netistä löytyy sellainen ohjelma kuin Picnik, ei tarvitse ladata omalle koneelle tai edes välttämättä kirjautua sisään. Löytyy osoitteesta

  http://www.picnik.com/

  ja tuolla saa näppärästi tehtyä mm. kollaasit.

  VastaaPoista
 6. Myös Googlen(?) Picasa-ohjelma on hyvä, siellä on myös ilmaista verkko-albumisäilytystilaa, jonne ohjelmalla voi lähettää kuvia joista taas on erittäin helppo laittaa niitä tänne blogiin. Picasassa on myös suora lataustoiminto tuohon ihanaan Picnik:iin, jossa voipi tehdä lisäkikkailuja ;D

  Gimp on ;( Tuota Photoscapea voiskin kokeilla :)
  Photoshop on maailman paras, mutta ah niin kallis...

  VastaaPoista