lauantai 24. syyskuuta 2011

Haaste ajantasalle

Day 11 - Your favorite thinspo blog and why!
En pysty sanomaan yhtä yksittäistä. Ja ehkä minia thinspon sijasta innostaa enemmän fitspo. Teidän jokaisen edistyminen innostaa minuakin jatkamaan.
Day 12 - What do you normally eat?
Normaalia kotiruokaa, hedelmiä, kasviksia, pähkinöitä. Pyrin välttämään nopeita hiilareita, vaaleita jauhoja, riisiä, pastaa jne. Mutta en noudata mitään ruokavaliota, korkeintaan voisi ehkä sanoa, että syön semi-hiilaritietoisesti.
Day 13 - Are you losing weight in a healthy or unhealthy way?
Terveellä tavalla.
Day 14 - What’s your UGW? When you expect to reach it?
Emmietiiä. Olisin normaalipainoinen painaessani 72 kiloa. Eli ehkä haaveena on päästä 70 kilon tietämille. Kiloklubi väittää, että tuo tavoite olisi vuodessa saavutettavissa.
Day 15 - Are you vegan or vegetarian? If so, has this helped you lose weight? If not, would you ever consider turning vegan or vegetarian?
En ole kasvissyöjä enkä vegaani. Mielestäni on eettisempää syödä Suomessa tuotettua lihaa kuin maailman toiselta puolelta rahdattua soijaa tai superfoodeja. Ei sillä, ei lihantuotanto Suomessakaan aina ole eettistä, eikä superfoodeissakaan mitään vikaa ole, mielestäni on vain typerää rahdata kaikenmoisia hienoja ruokia jostain Indokiinasta, kun Suomen metsät ovat täynnä omia superfoodeja. Jos jonkinmoista ruokavaliota ehkä pyrkisin noudattamaan, olisi se ehkä Suomi-ruokavalio. Pyrin siis syömään suomalaista aina kun mahdollista. Terveisiä vain tuossa sohvapöydän kulhossa makoileville luumuille, kiweille ja päärynöille..
Day 16 - When did you first decide to lose weight?
Ensimmäisen kerran ehkä kun olin 18. Siihen asti en ehkä yrittänyt tehdä painolleni mitään muuta kuin peittää sen isoilla vaatteilla. Sen jälkeen takana onkin jos jonkinmoista laihdutusyritystä, osassa olen laihtunut, osassa lihonut. Tämänkertainen (toivottavasti myös viimeinen) yritys alkoi kun huomasin kesällä kuntoni heikentyneen (vesiämpärien kuljettaminen kottikärryillä 300 metrin päähän sai minut hengästymään), vaatteideni pienentyneen ja vaa'an lukemien kivunneen aivan liian korkealle. Päätin, että asialle on pakko tehdä jotain NYT eikä huomenna.
Day 17 - Do you have an eating disorder?
Ei.
Day 18 - What food is your weakness?
Suklaa. Omnomnom. Suklaata. Levynä, patukkana, suklaakekseinä, suklaamuffinseina, suklaavanukkaana. Suklaaata. Lisää suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti