torstai 4. elokuuta 2011

Väääsyyytttäää.

Uskomaton väsymys. Tänään on lenkkeilystä vapaapäivä - ehkä ihan hyvä. Toisaalta lenkki voisi piristää, mutta ei kai sen niin väliä enää tähän aikaan. Kohta saa painaa pään tyynyyn ja kuorsata aamuun asti. Huomenna olisi pitkän kävelylenkin vuoro, saas nähdä. Säätiedotus lupaa sadetta.

Ostin kahvakuulan tänään. Tyylikkään sinisen 6kg kuulan. Tästä se lähtee! Ajattelin noudattaa Kahvakuulalla kuntoon-kirjan harjoitusohjelmaa aloittelijalle. Hämmennystä aiheuttaa ainoastaan se, että kuinka usein tuolla olisi hyvä harjoitella. Olisiko 2 kertaa viikossa sopiva? Enemmän vai vähemmän? Kertoisiko joku kokeneempi kahvakuulailija? :)

Vuorossa oli myös läskiällötyspäivä. Seisoimme pomon kanssa vierekkäin ja tajusin olevani isompi kuin hän. Hän on mies.  Hyvin pienikokoinen mies, joten laihanakin olisin pidempi ja tukevampi kuin hän, mutta ällötti silti.

5 kommenttia:

 1. Kerta viikossa lihaskuntotreeniä pitää yleensä tilanteen samana, se ei nosta, eikä laske lihaskudoksen määrää. Eli periaattessa siitä ei ole "mitään" hyötyä.
  Suosittelisin 2-3 kertaa viikossa, riippuen muusta liikunnasta jne, mutta ei peräkkäisinä päivinä!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen, siis kun on itseään pienemmän miehen vieressä, masentavaa. Tuntee itsensä lähinnä jättiläisamatsooniksi ja sitten yrittää seisoa epämääräisessä lysyssä jotta vaikuttaisi edes lyhyemmältä.. :D

  VastaaPoista
 3. blueberry: kiitos :) muistelinkin jotain, että yhdestä kerrasta ei olisi hirmuisesti hyötyä. Täytyy suunnitella vähän juoksuohjelman kanssa tuota, jos kevyempinä päivinä kuulaisi, rankempina juoksupäivinä taitaa tulla turhan rankka treeni näiden yhdistelmästä.

  pipa: no niinpä :) jos saisi seistä vaikka kuopassa, niin olisi lyhyemmän oloinen. :D

  VastaaPoista
 4. brego
  On ehkä väärin sanoa, että juoksu olisi rankempaa kuin kuulailu.. kuulailu kuitenkin rasittaa kaikkia isoja lihasryhmiä melkoisesti + että se on vielä aerobista liikuntaa, koska syke nousee melkoisen korkealle (itselläni aina n. 130-140 paikkeilla, joskus korkeammallakin).
  Mutta joo, samana päivänä ei kannata sekä juosta että kuulailla, kropalle siitä ei kauheasti hyötyä ole. Tosin, joku pikku kävelylenkkki voi olla kiva kuulan lisäksi?

  VastaaPoista
 5. Blueberry: en mä sitä aivan niin tarkoittanutkaan, ajatuksena kuitenkin tuo sama kuin sinulla, että kropalle siitä ei ole niin paljoa hyötyä. :) Varsinkin nyt, kun kumpikin on kropalle uusia lajeja, siis pidemmät juoksulenkit ja kuula. Ajattelinkin noita kävelypäiviä hyödyntää, kävely lämmittelynä ja siihen päälle sitten kuulailua. :)

  VastaaPoista