perjantai 5. elokuuta 2011

Ärsytttääää!

Olen tällä viikolla käynyt joka päivä vaa'alla, koska halusin seurata viikonlopun turvotuksen häviämistä. Maanantaina 105,5kg, tiistaina 104,3kg, keskiviikkona 103,3kg ja torstaina 102,2kg...Ja mitä tänään, oikeana ja virallisena punnituspäivänä? 103,3 kg! Mistä ihmeestä tuo kilon turvotus oikein ilmestyi???? Ei kai se voi siitä johtua, että en juuri liikkunut eilen (paitsi töissä tuli käveltyä aika paljon), tai siitä, että söin palan kakkua? Vai ovatko menkat taas tulossa kylään, se olisi se loogisin vaihtoehto.. Mutta yhtä kaikki, tuntuu juuri nyt siltä, että tämä painonpudotus ei etene yhtään millään lailla. :(  Aamulla ajattelin laittaa yhdet hetken aikaa käyttämättä olleet farkut jalkaan, ne kiristivät ja puristivat eivätkä edes suostuneet menemään kiinni. Peilistä katsoo vastaan tonnikeiju, oikea ryhävalas.

No, itsesääliin vajoaminen tuskin auttaa yhtään, joten enköhän minä tänäänkin yritä pitää itseni kurissa, suuntaan illalla kävelylenkille ja kenties tutustun uuteen kahvakuulaanikin.

ai niin, haluaisin mielelläni tietää kuinka usein te muut käytte vaa'alla? Olen itse tähän viikkoon asti noudattanut 1 krt viikossa puntarilla käyntiä, mutta pohdin nyt, että pitäisikö käydä useammin..

13 kommenttia:

 1. Yleensä kerran viikossa, tosin en aina muista sitäkään :D Ja on muuten pirun ärsyttävää huomata, että on lihonnut kilon! Itselle siitä tuli syyllinen olo, mutta se nyt ei ole mitenkään uutta :D

  Miten muuten saa tuohon postauksen alle nuo eri toiminnot?

  VastaaPoista
 2. Pompin vaa'alla joka aamu ja se on typerää, I know. Koitan päästä siitä eroon. Pyydän miestä piilottamaan vaa'an jos en muuten onnistu.
  Kerta viikkoon tai kahteen riittäis joten siihen pyrin.

  Tata: Ulkoasu --> sivuelementit --> blogitekstit muokkaa --> toiminnot
  Sieltä onnistuu ja saat itse lisättyä haluamasi toiminnot. :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Mun kropalla ja vaa'alla on tapana tehdä samanlaisia temppuja. Mulla on myös paha tapa rampata vaa'alla joka aamu, mutta toistaiseks oon yrittänyt olla stressaamatta siitä. Se on vähän kun hampaiden pesu, kuuluu aamurutiineihin.

  VastaaPoista
 4. Löysin sinun blogin tänään, ja heti pitää tulla kommentoimaan! :D

  Eli minä käyn joka aamu vaa'alla, ja välillä jopa iltaisin :P Aamupainon kirjaan itselleni muistiin, jos muistan, mutta virallinen punnitus minulla on lauantaisin. Tämä on sopinut minulle, en stressaa vaikka käyn vaa'alla päivittäin. Minusta se on vain mielenkiintoista!

  Minulla on myös "ongelmana" se, että viikolla paino putoaa tasaisesti, ja sitten kun on viikkopunnitus niin paino saattaa hypätä ylöspäin. Ja sitten taas seuraavana päivänä paino on alempi. Ei kovin reilua, eikä kannustavaa! Mutta et siis ole yksin, ja sinnikkäästi vaan eteenpäin.

  VastaaPoista
 5. tata: Mappe ehtikin sulle jo vastata. :)

  Mappe: Mua stressaa jos ramppaan liian usein, mutta toisaalta mietin osaisko erilaiset turvotukset tunnistaa paremmin, jos kävisi useammin..

  Lacu: Kiitos :) Temppuilevat kropat ja vaa'at ovat perseesä. Toimisivat niin kuin kuuluu! :D

  Anreea: Tervetuloa! Tietääköhän kroppa koska on Virallinen punnituspäivä, kun osaa hypätä ylöspäin?

  VastaaPoista
 6. Mä käyn joka aamu vaa-alla. koska kerran viikossa olisi mulle liian vähän, siihen että käy kerran viikossa, voi vaikuttaa niin moni asia (lukemaan joko liian alas, tai ylös) mm. menkat, tai muu satunnainen turvotus, tai yhden päivän vähempi syöminen jne. Paremmin oppii tuntemaa oman kehonsa ja miten se mihinkin reagoi, kun käy joka päivä. näin minun mielestäni.

  VastaaPoista
 7. itekin käyn joka aamua puntarilla, se on ihan hauska seurata päivittäin painoa, niin tietää, tekeekö jotain oikeinkin. oon niin malttamaton ja utelias, etten mitenkään voisi jättää punnitsemista aina yhteen viikon päivään :-) virallisen lukeman kyllä kirjaan ylös aina maanantaisin.

  VastaaPoista
 8. Olen nyt käynyt kerran viikossa puntarilla, mutta voisihan tuota tahtia tiivistääkin. En kuitenkaan halua, että alkaa pukata paniikkia jokaisesta vaakan viisarin nytkähdyksestä, joten olen päätynyt tuohon kerran viikossa systeemiin.

  Miten olet Brego nukkunut? Juuri luin jostain tutkimuksesta, miten huono yöuni voi vaikuttaa painoon, koska kropan aineenvaihdunta ei silloin toimi normaalisti.

  VastaaPoista
 9. Blueberry: oikeassa taidat olla, mulla on vain vähän sitä vikaa, että alan stressaamaan päivittäisistä vaihteluista vähän liikaakin. Jospa sitä vain opettelisi olemaan stressaamatta?

  rinkeli: hih, uteliaisuus on hyvä ominaisuus :)

  LihavaLady: hyvä kysymys, aiemmin tällä viikolla olen nukkunut ihan hyvin, mutta viime yönä ensin nukkumaanmeno venähti ja sitten heräsin yöllä ainakin 2 kertaa (hämäriä mielikuvia kolmannestakin), joten kovin hyvää unta ei tainnut tulla.

  VastaaPoista
 10. Mä kuulun myös niihin, jotka hyppäävät joka aamu vaa'alla. Itselleni väitän tekeväni sitä siksi, että näkisin miten kroppa reagoi mihinkin. Toki siinä voi olla jotain muutakin taustalla... :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 11. Keho ei päästä sua vähällä eikä helpolla ;) Mut usko, että sulla on oikea suunta! Varmasti harmittaa, mut yhtä varmasti suunta taas jatkuu alaspäin! Tsempii!!

  VastaaPoista
 12. Taskunoita: taidan minäkin siirtyä joka päivä puntaroivien kerhoon :)

  Toppahapa: kiitos :) mun keho on päättänyt, että saavuteista eduista ei luovuta, pehmusteiden on jäätävä! Onneksi olen itse eri mieltä!

  VastaaPoista