maanantai 1. elokuuta 2011

Sweet dreams.

Sain tunnustuksen Niinalta (jolla on todella ihana blogi, kannattaa tutustua!). Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa lempivärinsä, lempiruokansa ja paikka, jossa haluaisi käydä.

Minun lempivärini on punainen. Se näkyy joka paikassa. Tapeteista ja verhoista vaatteisiin, hiusten väreihin, koruihin ja kenkiin. Ainoa poikkeus, missä punaista ei näy, on rakas hevoseni. Ihan vain siitä syystä, että sille sopii sininen aivan uskomattoman hyvin - siispä sen varusteissa näkyy sinisen eri sävyjä. :)

Lempiruokani. Tämä on haastava, sillä pidän todella monista eri ruoista - kunhan ne ovat hyviä. Mutta ehkäpä ykköspaikan vie broileri-pestolasagne, joka on aivan käsittämättömän hyvää! Tosin... voisiko lempiruoaksi mainita jälkiruoat? ;)

Paikka, jossa haluaisin käydä. Ehdottomasti Uusi-Seelanti. Rakastuin maan maisemiin TSH-leffojen (suosikkileffani ja -kirjani ;)) aikoihin, haluaisin päästä näkemään ne joskus. Toinen unelmakohteeni on Islanti.

Tämä tunnustus olisi annettava 15 bloggaajalle, mutta enhän minä osaa valita! Tykkään teidän kaikkien blogeista, ja iso osa teistä on tämän jo saanut, joten jos et ole vielä tätä tunnustusta saanut, tämä kuuluu sinulle! <3

3 kommenttia:

  1. Hihi, kiitos. ♥ Itselläsikin on todella ihana blogi, siksi tunnustuksen sinulle annoinkin. ;>

    VastaaPoista
  2. vitsit, itekin haluaisin käydä islannissa! se ei olekaan ihan jokaisen unelmalomakohde :-D mua vaan kiehtoo se luonto ja elämäntavat siellä, harmi, että lennot ovat aika kalliit ja reykjavik itessäänkin vissiin melko tyyris. mutta onneksi aina saa unelmoida! :-)

    VastaaPoista
  3. rinkeli: Samoin, se luonto on kuvien perusteella jotain aivan ainutlaatuista! Haaveilen esim. issikkavaelluksesta siellä, olisi upeaa. :) Kallis maahan se on, vai onkohan tilanne muuttunut Islannin talouskriisin myötä?

    VastaaPoista