tiistai 9. elokuuta 2011Tänään on ollut aivan erilainen päivä kuin eilen. Aamulla aurinko paistoi ja autoradiosta pauhasi tuo yllä oleva biisi. Jäin miettimään sen sanoja: Don't you know/you're beautiful don't you know... Don't let them bring you down no/the beauty is inside you. Tuon kun muistaisi ja osaisi pitää mielessä. :)

Minä osaan. Minä onnistun. Hitaasti, mutta varmasti.

p.s. Ajattelin palkita (toivottavasti pian) tulevan 100kg:n alituksen sykemittarilla. Onko teillä kokemuksia? Suositteluja, minkälainen kannattaa hankkia, ja mikä on aivan surkeaksi havaittu?

2 kommenttia:

  1. Itselläni on Lidlin halpis sykemittari, joten ei varmaan yllätä, etten voi suositella sitä kellekään. :D Beurer pm25 -merkkistä kuitenkin kaveri suositteli mulle (http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/sykemittari-pm25) ja sellaisen oon harkinnut ehkä hankkia itsellenikin jossain vaiheessa. Verkkokaupasta tuon sai muistaakseni johonkin 45 euroon.

    VastaaPoista
  2. niina c. mon: halpismittarit on tosi kivoja. :D Mulla oli muinoin joku parinkympin mittari, joka vuorotellen hukkasi sykkeen tai väitti sen olevan kävellessä 200.. :D

    VastaaPoista