tiistai 30. elokuuta 2011

Liikuntapitoista

Nyt on ilmoittautumiset hoidettu - ensi viikolla aloitan kahvakuulatunnit ja sitä seuraavalla viikolla alkaa kuntonyrkkeily! Odotan kumpiakin innolla, on ihanaa päästä opettelemaan uusia juttuja kahvakuulan kanssa (ja kokeilla painavampaa kuulaa jne), uusista jutuista saa varmasti hyvää tukea kotiharjoittelua varten. Aion jatkossakin pyrkiä 2-3 treenikertaan viikossa, eli 1 krt ohjattuna ja kaksi itsenäistä. :)

Eilen testasin jalkani kuntoa. Viime viikollahan kävelylenkillä testasin hölkkää, ja jo kolmen askeleen jälkeen totesin hölkkäämisen pelkäksi haaveiluksi. Eilen sitten otin lenkillä ensin 50 metrin hölkän - ei mitään, sitten 100m hölkän - ei mitään, sama toisen kerran ja lopulta vielä 250 metrin hölkän temmonvaihteluilla, eikä vieläkään mitään! Tänä aamuna jalka kyllä kertoi, että eilinen oli ehkä liikaa, mutta hei, hienoa toipumista! Jos ensi viikolla saisi jo vähän pidempiä matkoja juoksenneltua :)

Tänään tuli harrastettua hyötyliikuntaa - käytiin hakemassa syksyn viimeiset mustikat! Parissa tunnissa sain kokoon n. 5 litraa mustikoita. Iltahan sitten kului telkkaria katsoessa ja mustikoita siivotessa. Huomenna ajattelin tehdä mustikkakukkoa (ja annan itselleni herkutteluluvan, se syödään kermavaahdon kanssa!). Tosin täytyihän illalla sitten tehdä kahvakuulatreeni + vatsalihaksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti