sunnuntai 14. elokuuta 2011

Ahkera viikonloopu

Ensin hyvät uutiset, perjantain grilli-illasta ja lauantain grillihampurilaisesta huolimatta paino on ollut laskusuhdanteessa - toivottavasti sama jatkuisi ensi viikonkin ajan!

Sitten lisää hyviä uutisia. :) Tänään tein uuden ennätyksen lenkkipituudessa. Tämän päivän lenkin kokonaispituudeksi tuli 11,8km. :) Ohjelmassa oli juoksukoulun lenkki "juokse 5km + 5min, käänny ja kävele kotiin". Minä hölkkäsin 5km, käännyin, juoksin n. 5 minuuttia ja kävelin kotiin. :) Hölkkämatkaksi tuli 5,8km (aikaa kului 45min, eli tahti oli aika hidas). Oli muuten ihanaa juoksuosuuden jälkeen pysähtyä hetkeksi poimimaan mustikoita suoraan suuhun. :) Tykkään kun saan lenkkeillä pitkin metsiä, eilen ihastelin sorsaperhettä, tänään haistelin kypsää viljaa.

Penikasta vihoitteleva jalka tuntui hieman kipeältä ensimmäisillä juoksuaskelilla, mutta loppumatkasta sitä ei enää huomannut. Huomenna sen sitten näkee ärtyikö se kuitenkin.. Onneksi ensi viikosta on tulossa rennompi, sillä viikonloppuna tuskin tulee urheiltua, tiedossa nimittäin on viikonloppumatka erään rakkaan ystävän luo. :) Todennäköisesti silloin ei myöskään syödä eikä juoda terveellisesti, joten toivottavasti paino ei nouse ihan tolkuttomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti