perjantai 12. elokuuta 2011

Punnitus

Jes, tänä aamuna jätin 102.x lukemat toivottavasti lopullisesti taakseni! Painolukema oli 101,8kg, eli -500g viime viikosta. Nyt teen kyllä hurjasti töitä, että saisin ensi viikkoon mennessä painon lähemmäs 100kg:n rajapyykkiä! Vihdoinkin homma etenee, eikä junnaa paikallaan! Tämä kannustaa jatkamaan entistä reippaammin. :)

Eilen hölkkäsin taas 5km, juoksuohjelmassa käskettiin juosta tempoa vaihdellen. Koska minusta nyt ei vielä oikein ole sen suurempia temmonvaihteluita tekemään, niin hölkkäsin välillä oikein rauhassa, ja sitten aina 100 metriä oikein reippaasti (eli minulle lujaa). Noita vetoja juoksin 10, eli suurinpiirtein yhden jokaista puolta kilometriä kohden. Lenkin jälkeen toinen sääri kipuili hieman, penikat sieltä huutelevat olemassa olostaan. Venyttelin ja levittelin kylmägeeliä (en tiedä onko siitä mitään apua, mutta ainakin minulle tulee hyvä fiilis :P). Tänään on vapaapäivä, en taida ehtiä edes kahvakuulailemaan. Huomisen ohjelmassa sitten kävelylenkki, ja vasta sunnuntaina "tarvitsee" juosta taas, joten jalka saa hetken levätä. :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut pudotuksesta! Kyllä se pudotus aina lämmittää mieltä, oli se sitten puoli kiloa tai kilo, tai enemmän. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Brego!
    Ihan kohtahan sä pääset kaksinumeroisiin lukuihin! :)

    Kylmähoito auttaa kyllä penikoihin, eli ei todellakaan ole väärin laittaa kylmägeeliä niihin, jos kipuilevat. muista myös hyvä venyttelyt!

    VastaaPoista