keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kuulumisia

Penikka vaivaa edelleen, joten juokseminen on pois listalta. Eilen kävin kävelylenkillä (45min), jonka jälkeen askartelin hevoselle uutta laidunta (kävelyä n. 2h), siitä ei vaivaantunut millään lailla, mutta heti kun kokeilin juoksuaskelia, niin ottaa kipeää. Samoin, jos jollain tietyllä lailla varaan painoa jalan päälle, niin sattuu. Tällä viikolla siis ohjelmassa kotijumppaa ja ilmaisia kuntokeskuksen näytetunteja (huomenna piloxing, perjantaina spinning + bodyflow).

Tänään kotijumpassa oli vuorossa punnerruksien eka treeni, meni suht koht hyvin, vikalla kierroksella tein 10 naisten punnerrusta. Ranteet vähän vaivasivat, en tiedä oliko minulla väärä tekniikka tms? Vatsa-akatemian eka treenikin oli suht näppärä, liikkeet eivät olleet hurjan vaikeita, mutta kyllä nekin tuntuvat tuolla. ;) Kahvakuulan kanssa sain taas hien virtaamaan ihan käsittämättömästi ja sykkeet nousemaan pilviin. On se vaan niin kivaa!

Paino. Näyttäisi olevan ainakin vielä laskusuunnasta, vaikka alkuviikosta näkyikin tähtitieteellisiä lukemia viikonlopun mässäysten jäljiltä! Toivottavasti pian pääsisin sen 100kg:n rajan yli ja saisin tilata sykemittarin. :)

Eilen koin hetken aikaa ahdistusta siitä, että paino tippuu niiiin hitaasti - n.2kg kuussa. Sain sitten kuulla, että jos laihduttaa kuten minä - eli lisää liikunnan määrää ja syö terveellisesti, mutta ei noudata mitään tiettyä kalorimäärää, niin paino tippuukin varsinkin aluksi hyvin hitaasti. Eli ehkäpä minäkin tästä hoikistun! :) Lisäksi, vaikka -2kg kuussa kuulostaa pieneltä, niin se on -24kg vuodessa! Kelpaa hyvin mulle.

3 kommenttia:

  1. Penikat on kyllä tosi perhanan ilkeä vaiva :F. Toivottavasti omasi menee pian ohi!. Kylmähoito kuulemma autttaa, oletko kokeillut sitä?

    VastaaPoista
  2. Kylmägeelin kanssa tulee lotrattua paljonkin, venyttelyä olen myös harrastanut. Jospa se siitä :) Onneksi liikkua voi monella muullakin tavalla kuin juoksemalla.

    VastaaPoista
  3. Pilateksessa tehdään jonkun verran konttausasennosta liikkeitä, siinä ohjaaja neuvoo laittamaan kädet suunnilleen kämmenen mitan verran eteenpäin sen sijaan että ne olisi suorassa linjassa kyynärpään ja olan kanssa. (saakohan tästä selityksestä nyt mitään selvää?! ;) Toinen vaihtoehto on laittaa käsi nyrkkiin, pitää ranne suorana ja nojata rystysillä maahan. Mulla ainakin näitä vaihtelemalla saa vähän helpotusta tuohon ranteisiin tulevaan paineeseen. En oo koskaan kyllä kokeillut punnertaa näillä käden asennoilla etten tiedä meneekö siinä naamalleen tai nyrjäyttääkö ranteen kokonaan, että kokeilu omalla vastuulla ;)

    VastaaPoista