torstai 12. heinäkuuta 2012

Shop till you drop.

Paikallisessa Intersportissa alkoi tänään loppuunmyynti. Pitihän sinne lähteä, vaikka ovelta jo olin kääntyä takaisin, kun ihmispaljous oli hirmuinen. Kiertelemällä ja kaartelemalla löysin vähän sitä ja vähän tätä. Kenkähyllylläkin kävin, Asicsin juoksukengät -30% ja jokin toinen merkki -50%. Taidan käydä ensi viikolla uudestaan, nyt ei siellä ruuhkassa tehnyt mieli alkaa sovitella kenkiä. Jos ei ensi viikolla ole, niin ostan sitten muualta.. Juoksukengille ei sinäänsä ole tarvetta, vanhoilla ei ole vielä liikaa kilometrejä alla. Mutta voisin ostaa, jos hyvään tarjoukseen törmään. Enemmän tarvetta olisi jumppa/kahvakuulakengille. Olen siihen kyllä vähän miettinyt jotain five fingers-tossuja, mutta saa nyt nähdä.

Mutta tosiaan, ne omat ostokset. Ensimmäisenä käteen osui Icepeakin musta t-paita, kokoa 40! En edes sovittanut, mutta mainiosti menee päälle. Sellainen "pari kiloa pois ja istuu täydellisesti"-paita.

Pyörien ohi kävelin kuola hieman valuen, mutta itseäni pidätellen. Kohta, kohta! Ostin kuitenkin Haltin pyöräilytrikoot, 3/4-lahkeilla. Ihan en kehtaa sellaisia lyhyitä shortseja laittaa jalkaani, herttinen sentään.  Näistä sovitin kokoa 44, ja totesin niiden olevan kokoa "nyt hyvä, kohta iso". Otin siis mukaani koon 42, seuraava koko kun olisi ollut 38.

Sitten se paras juttu. Kaikki laukut olivat vähintään -30%. Minä ajattelin vilkaista löytäisinkö jotain kivaa treenilaukkua, ja löysinhän minä.. Niken Gym club bag sähkönsinisenä! Hintalapussa kyllä lukee, että väri olisi lila, mutta minun silmääni se on enemmän sininen. Tykkään!3 kommenttia:

 1. Nam, aivan ihanan värinen laukku, minäkin tykkäisin =) En tiennytkään, että kahvakuulailuunkin on olemassa omia kenkiä enkä ole ajatellut, että five fingersejä voisi käyttää niihinkin..hmmm... kiitos vinkistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painonnostokenkiä useimmat ilmeisesti käyttävät, käsittääkseni. Minä tosin haluaisin sellaiset kengät, joita voisin käyttää niin kuulaillessa kuin niissä jumpissakin joissa käyn.

   Poista
 2. Onnea sähkönsinisestä uutuudesta! :) Loppuunmyynti kannattaa hyödyntää.

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista