tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mittanauhan tuloksia

Tosiaan, lupasin kertoa mittanauhailun tuloksia. Edelleen olen hieman epävarma osaanko mitata aina samasta kohtaa. Ainakin pohkeiden, reisien ja käsivarsien mittaustulokset tuntuvat vaihtelevan, välillä 1-2 senttiä vähemmän ja välillä enemmän. Kohta varmaan tatuoin mittauskohdat ihoon. ;)

Eli, pohkeet ja käsivarret ovat todennäköisesti pysyneet aika lailla samoissa mitoissa, pohkeet 39/40 ja käsivarret 32,5/33cm tällä kertaa. Reisissä pientä kaventumista (jos siis olen mitannut oikeasta kohdasta), 64,5cm kumpikin reisi, -0,5 ja -1cm siis. :) Lantio 108cm (-1,5cm). Ja sitten se kaikista suurin ylläri! Vyötärö 93cm, eli -4cm! En todellakaan tiedä uskallanko uskoa tuota lukemaa. Ensi kuussa se nähdään. Rintojen alta on lähtenyt -1,5cm ja rintojen päältä -3cm!

Huikeita lukuja, voikohan lisääntyneellä kahvakuulailulla selittää näitä? Tai muutenkin kasvaneilla liikuntamäärillä. Ei tarvitse yhtään ihmetellä, miksi nykyään saan kaikki farkkuni jalkaan vetoketju ja napit kiinni. :)

Muistutan vielä, että arvontaan on aikaa osallistua huomisiltaan asti!

7 kommenttia:

 1. Hienoja lukemia! Ihan ehdottomasti voit uskoa niihin. :)

  VastaaPoista
 2. ohoh! hienoja senttimääriä tosiaan, onnea!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä tuloksia sinulla!
  Minä olen monesti heittänyt mittanauhan nurkkaan, kun se aina välillä heittelee ihan ihmeellisesti, joten epäilen, että tuskin mittaan aina samasta kohtaa. Tosin sanotaan, että ei saisi esimerkiksi navan kohdalta mitata koska napa voi vaihtaa paikkaa painon muutoksen mukana, mutta onhan sitä jotakin pidettävänä mittamerkkinä :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :) Hienolta kyllä tuntuu huomata, että mitat pienenevät. Ja vaikka vähän epäilyttää, että osaanko mitata oikein, niin kyllä vertailu viime syyskuun mittauksiin kertoo, että kyllä tässä selvää kutistumista tapahtuu!

  VastaaPoista