lauantai 14. heinäkuuta 2012

Polje polje!

Nyt se on sitten tehty. Kävelin pyöräkaupan ovesta sisään ja hetken päästä ulos, lompakko paljon kevyempänä. Eikä kuulkaa kirpaissut yhtään!


Hän on Tunturi RX 500. Jos vanha pyöräni oli Uljas Nopsa, onko tämä sitten Uljas Musta? Kokeilin kaupassa useampaa, mutta tämä tuntui kaikista parhaalta. Toivottavasti se myös on sitä. Mutta enhän minä pelkkään pyörään tyytynyt.

 Halusin pyörään lukkopolkimet, ja sittenhän täytyi ostaa myös kengät. Tälläiset Shimanon popot tuli ostettua. Valitsin pyörään sellaiset polkimet, joissa toisella puolella on normaali poljin, ja toisella puolella lukkopoljin. Ajattelin sen olevan minulle paras ratkaisu, jos pyöräilen esimerkiksi lyhyen matkan kaverin luo, niin ei tarvitse ottaa mukaan vaihtokenkiä. Lisäksi kaupasta tarttui mukaan läjä sukkia ja uudet pyöräilyhanskat. 

Nyt kun olisi vielä aikaa polkea. Blogi hiljenee nyt viikoksi, uskoisin. Minulla on ensi viikolle luvassa ihania juttuja, ystävän kyläilyä ja loppuviikoksi lähden lomareissulle. Toivottavasti kuitenkin pääsen nauttimaan Uljaan Mustan kyydistä. Nauttikaahan kesästä. :)

10 kommenttia:

 1. Uljas Musta on komea :)
  Itse olen tykännyt juurikin tuollaisista lukkopolkimista kuin sinullakin nyt on. Lapsi kyydissä kun ei uskalla lukoilla polkea, niin on kiva kun toinen puoli on sileä.

  Ihanaa viikkoa sinulle. Nauti!

  VastaaPoista
 2. Ihana, odotettu uusi pyörä! :) Eilen muuten kirjoittelin juuri noista lukkopolkimista. Ja nuo kengät on upeat! Harmi, että pyöräilykenkiä ei tarvitse kovin usein uusia. ;)

  Hauskaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi, Uljas Musta on niin komea. Kerrassaan hurmaava. :) Nyt ei muuta kuin mahtavia pyöräilykilometrejä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hei, olen aika uusi lukija, mutta tykään blogistasi!

  Ostin juuri itekin (eri) pyörän samoilla polkimilla ja olisi kiva, jos tekisit postauksen lukkopolkimien käytöstä!

  - Hanna

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen pyörä kyllä! :)

  VastaaPoista
 6. Itselle tulee myös uuden pyörän osto eteen, paljon nopeammin kuin kuvittelinkaan, sillä kun vihdoin viime viikolla poljin töihin, en päässyt enää polkemaan kotiin kun joku oli oletettavasti peruuttanut takarenkaani soikeaksi :( Josko nyt viikonloppuna ehtisi pyöräkaupoille katselemaan, josko löytäisin uuden pyörän... Uljas Musta on kyllä hyvännäköinen, vaikka oman haluankin pakkarilla ja ehkä myös korilla :)

  Avomies osti juuri tuossa alkukesästä itselleen samanlaiset lukkopolkimet ja muistaakseni myös Shimanon popot. Polkimet siis toiselta puolelta lukot ja toiselta sileät. Itse en vielä sellaisia halua, mutta onneksi ne on helppo hakea sitten kaupasta, jos innostunkin :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ihanasta uudesta, Uljas Mustasta! :) Mukavia ja turvallisia pyöräilyjä!

  Ps. Minäkin tahtoisin tuollaiset kengät. Tosin tällä hetkellä pyöräily melko jäissä :)

  VastaaPoista
 8. Vastaan nyt kaikille yhteisesti. :) Uljas Musta kiittää kehuista, on hyvä pyörä, tykkään!

  Hanna: voisinkin ensimmäisistä lukkopoljinkokemuksista tarinoida :)

  tata: tähänkin pyörään tarakan saa, itse en vain sitä (vielä) ostanut. Koria ei taida saada viritettyä.

  VastaaPoista
 9. Oi kun on ihanan näköinen uusi pyöräsi!!

  VastaaPoista