perjantai 6. heinäkuuta 2012

Painopäivitys

Tänään näytti vaaka ihanaa lukemaa! 89,5kg. :) Aivan huikeaa! Tosin pieni epäilyksen ääni päässä huutelee, että eiköhän se nouse siitä taas vähän, mutta silti! Jospa oltaisiin sitten ysikympin pienemmällä puolella kohta ihan lopullisesti!

Eilen tein tunnin juoksulenkin, jonka aikana 3*4min vedot 2 minuutin kävelypalautuksella. Vetojen vauhdiksi tuli n. 5:30min/km, ja sen jaksoi, ainakin ihan kohtuullisesti. Viimeinen 4 minuuttia tosin oli aika pitkä. ;) Vähän oli sellainen veto pois-olo, oli niin kuuma. Ei kesän lämpimissä säissä muuten mitään vikaa ole, mutta tuollainen +22, raskas, seisova ilma ilman minkäänlaista tuulenvirettä ei oikein ole minulle sopiva ilma. Muuten kyllä saa olla lämmintä, mutta jos edes vähän tuulee, niin se raikastaa ja helpottaa paljon. Ostin sellaisen juomavyönkin, ensi viikon pitkällä lenkillä pääsee sitten testiin se!

Juoksulenkin jälkeen oli ihanaa päästä heittämään talviturkki! Vesi oli kyllä kylmää, mutta puolisen tuntia tuli uitua, sellainen 400 metriä ehkä matkaa, muuten lähinnä lilluttua. Voisi kyllä jonkun kerran yrittää uida vähän enemmänkin, ottaisi uimalasit mukaan. Nyt tuli lähinnä nautittua. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Huikeeta!! :) Onnittelurutistus <3

  VastaaPoista
 2. Hei yksi hyvä tapa treenata juoksua on mitä itse käytin 1-5 minuutin pätkät, eli ekaksi 1 min kävellen sitten juoksua, 2 min kävellen ja juoksua.. ja sama siten että aina minuutti lisää 5 min asti, ja sama halutessa takaperin 5,4,3,2,1.. Koko lenkin pysyy sykkeet kävelylenkkiä korkeammalla ja juoksu pätkät ovat tosi tehokkaita, etenkin kun lähdetään laskemaan alaspäin. Tietenkin oman kuntotason mukaan, toinen vaihtoehto on 1,2,3,3,2,1..

  Tsemppiä juoksuusi!! Ja onnea painonpudotuksesta =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lyijypallo ja Kaneli! Rutistukset teillekin :)

  Terveytensähoitaja, tuollaista pyramidi-intervallia olen joskus tehnytkin, hyvä tapa vauhtikestävyyden treenaamiseen :) Harmi vain niitä ei nyt ole tuossa puolimaratonohjelmassa, jota noudatan...

  VastaaPoista