perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tyypillistä hyvää tuuria...

Huomenna on juoksutapahtuma, jossa minun pitäisi juosta 10 kilometriä. Olen ilmoittautunut jo aikaa sitten ja odottanut tapahtumaa kuin kuuta nousevaa. Miettinyt omaa jaksamista, vauhtia, lopputulosta, reittiä, kanssajuoksijoita, kaikkea. Vaan mitä tapahtuu edellispäivänä?

En ole käynyt lääkärissä, mutta diagnosoisin itselleni jonkinmoisen silmätulehduksen. Silmä on kipeä ja kirkkaassa auringonpaisteessa olo on kovin hankalaa. Jos aamulla sama jatkuu, niin täytyy varmaan suunnata päivystykseen juoksemisen sijasta. :( Tietysti odotan jonkinmoista ihmeparantumista, jos silmä olisikin aamulla jo ihan normaali. Mutta tälläisenä sen kanssa juoksemisesta ei tule mitään...

4 kommenttia:

 1. Voi ei :( Toivottavasti saat silmän kuntoon ja pääset kipittämään! Mikään ei oo niin turhauttavaa kuin että kauan odotetun jutun eteen tulee musta varjo! Pidän peukkuja täällä että ihmeparantuminen toteutuu!

  VastaaPoista
 2. VOi kurjuus! Minä ainakin pidän täällä peukkuja, että silmä olisi huomenaamulla terve ja pääsisit juoksemaan kymppisi. :)

  VastaaPoista
 3. FaerieS ja Aku: silmä on nyt hieman parempi, mutta edelleen kipeä.. Päätin, että parempi jättää juoksukisat väliin ja antaa silmän parantua rauhassa. Piilarikäyttäjänä pelkään melkein hysteerisesti kaikkia silmäjuttuja :S Mutta onneksi maailma ei kaadu tähän, selailin juoksija-lehden kalenteria ja löysin parin viikon päästä toisen tapahtuman, jossa maratonin yhteydessä juostaan varttimaraton. Toivottavasti silloin on kaikki kunnossa!

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle! Nyt saa erilaisia allergiaoireita sellaisetkin ihmiset, jotka aiempina vuosina eivät ole reagoineet kesän tuloon, koska siitepölyä on ihan mielettömästi ilmassa.

  VastaaPoista