perjantai 22. kesäkuuta 2012

Onnea minä!

Kilokirjanpitoni ensimmäinen merkintä on päivätty 22.6.2011. Sen vieressä lukee 106kg. En enää muista, mikä minut vaa'alle ajoi. Oliko syynä huono kunto, liian pienet vaatteet, paha olo, vaiko kaikkien näiden yhteissumma? Enkä enää muista oliko painoni tasan 106, vai vähän yli tai ali. Jotain sinne päin kuitenkin, koska olen sen ylös kirjannut.

Tuosta päivästä on kulunut nyt vuosi. 22.6.2012 sain kirjata ylös painolukeman 90,2kg. Se on 15,8kg vähemmän kuin vuosi sitten. Käytännössä 16kg vähemmän. Aivan mahtavaa! Muistan silloin haaveilleeni erilaisista painonpudotusvauhdeista, kuinka kivaa olisi pudottaa 20 tai 30kg vuodessa. Enää noilla luvuilla ei tunnu olevan merkitystä, minulla on minun oma vauhtini, jolla painoni putoaa. Kuitenkin, 16kg vuodessa tuntuu aivan huikealta. Jos laittaisin pöydälle voipaketteja saman verran, järkyttyisin varmasti siitä rasvan määrästä.

Mutta rasvan määrääkin tärkeämpää, olen vuoden aikana tehnyt huikean matkan henkisesti, siitä enemmän voi lukea eilisestä postauksesta. Olen itsevarmempi, hyväksyn itseni sellaisena kuin olen. Nautin elämästä, hyvinvoinnistani. Nautin tästä matkasta. Sen välietapeista. Ja aion nauttia jatkossakin. :)

p.s. Sitten kun on blogin synttäreiden aika, saattaa tiedossa olla lukijoille arvontaa. ;)

11 kommenttia:

 1. Onnea brego!
  16kg vuodessa on iso saavutus,ja oikeastaan vielä suurempi on se,miten olet oppinut hyvksymään itseäsi! olen vähän kateellinen sinulle siitä :D

  Hyvää ja turvallista juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eiköhän se sinultakin sieltä löydy, pienin askelin :)

   Poista
 2. Hienosti olet edennyt vuoden aikana. Paitsi että olet itse ylpeä saavutuksista, niin minäkin olen. Upeaa! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vuodesta ja tiputetuista kiloista ja ennen kaikkea siitä mitä olet itsestäsi oppinut. Itsensä hyväksyminen ja hyvän olon sekä tasapainon löytäminen on tärkeämpää kuin mitkään kilot <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, Brego! <3 Onnitteluhali.

  Olet vuodessa saavuttanut paljon. Taito nauttia matkallaolosta on tärkeää! Pääset varmasti noilla eväillä, oivalluksilla, muutoksilla haluaamaasi, jatkossakin.

  Aurinkoista kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Brego!
   Upea vuosi, olet saanut paljon hienoja asioita ja oppinut tärkeitä juttuja matkallasi hyvinvointiin. Iloitsen onnistumisestasi ja uskon sen vievän pitkälle.

   Poista
  2. Onnea Brego!
   Upea vuosi, olet saanut paljon hienoja asioita ja oppinut tärkeitä juttuja matkallasi hyvinvointiin. Iloitsen onnistumisestasi ja uskon sen vievän pitkälle.

   Poista
 5. Onnea Brego! Olet onnistuja. Ei pelkästään ne kilot vaan ennen kaikkea itsensä hyväksyminen jne. Tuo oppiminen ja hyväksyminen vie sinut pitkälle! HALI!

  VastaaPoista