tiistai 26. kesäkuuta 2012

Elämä juhannuksen jälkeen

Minulla oli ihana juhannus. Rento ja rentouttava. Vietin juhannusta kaikessa rauhassa nauttien hyvistä ystävistä, hyvästä ruoasta, auringonpaisteesta ja liikunnasta. Vetäisin juhannuspäivänä elämäni pisimmän juoksulenkin, yhteensä 13,3km! Siitä yksi kilometri kävelyä, eli juoksumatkaa kertyi 12,3km. Olen ylpeä itsestäni. :) Ja tällä viikolla pitäisi heti pidentää tuota lenkkiä, tämän viikon pisimmän lenkin kesto on kaksi tuntia! Kauas on tultu ajoista, kun kahden minuutin juoksu oli jo urheilua.

Muutenkin on suunnitelmissa urheilla paaaljon. Tosin, olen oppinut muuttamaan suunnitelmia. Eilenkin haaveilin pyöräileväni 40km+ lenkin, mutta elämä tuli eteen ja lähdin vähän lyhyemmälle lenkille. Pyörä kulki niin kevyesti, että tein pikkulenkkiin pari lisämutkaa ja kilometrejä kertyi 31. Ei siis paljoa suunniteltua vähemmän, mutta eri lenkki kuitenkin. Viikonlopulle haaveilen pitkän juoksulenkin lisäksi myös pitkää pyörälenkkiä, saa nähdä toteutuuko.

Olen myös taas rakastunut kahvakuulaani, tekisi mieli heiluttaa sitä koko ajan! Hyvä vain, että intoa riittää. Kuula onkin hetken aikaa saanut melkeinpä vain pölyttyä nurkassa ja katsella kateellisena juoksukenkien saamaa liikettä.

4 kommenttia:

 1. Jeejee, onnea pitkästä juoksulenkistäsi! Saat olla syystäkin ylpeä, minäkin olen sinusta ja moni muu! :)

  Rakastuta minutkin kahvakuulailuun, jooko! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wauh Brego!
   Ihana postaus, liikuntaenergiaa ja hyvää oloa!

   Poista
 2. Kaneli, kahvakuulailu on i h a n a a! Kannattaa kokeilla, ja rakastua! ;)

  Hepa, minä niin nautin tästä tunteesta, kun pystyn ja nautin liikunnasta. Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Hienot kilometrit sekä juoksussa että pyöräilyssä!

  VastaaPoista