tiistai 12. kesäkuuta 2012

Toiset päivät ovat parempia kuin toiset

Eilen nousin sängystä ylös väärällä jalalla, ja pari pientä vastoinkäymistä auttoi ärsytyskynnystä nousemaan yhä korkeammalle. Niinpä ärsyynnyinkin päivän aikana todella pienistä asioista, ja jossain kohtaa päivää matkaan mukaan liittyi ärsyttävä päänsärky. Kotiin päästessäni olinkin kiukkuinen kuin pieni nälkäinen apina, ja nälkäkin oli iso.. Niinpä ruokaa laittaessani erehdyin napsimaan kaikenlaisia herkkuja, joita käden ulottuvilla oli. Arvatkaapa oliko hetken päästä ihana päänsäryn, väsymyksen ja hiilariturvotuksen aiheuttama kooma?

Iltaa kohti olo piristyi, ja päätin lähteä suunnittelemalleni lenkille. Sunnuntain pitkän pyörälenkin vielä vähän painaessa annoin itselleni luvan hölkötellä oikein hissunkissun ja kävelläkin välillä. Se olikin oikea ratkaisu, lenkin alkupuolikas oli t o d e l l a raskas. Hölkkäsin 20 minuuttia, kävelin 5 ja hölkkäsin kotiin 20 minuuttia. Kotimatka olikin paljon helpompi, askel nousi ja hymykin pääsi huulille, eikä loppuillasta enää ärsyttänyt ja särkenyt. Minilenkille kertyi mittaa 6 kilometriä.

Tänään vuorossa vapaapäivä hyötyliikunnan parissa, tosin punnertamisen aloitan tänään! Huomenna sitten jumppaamaan. Saa nähdä onko kurssin viimeinen kerta huomenna, vai vieläkö monta kertaa on. Sen jälkeen saakin jumppailla kahvakuulan kanssa ihan keskenänsä.

Pirteää viikkoa teille kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Joskus vain pitää antaa itselleen armoa, mutta hei hienoa kun lähdit hiilaripöhötyksestä huolimatta lenkille ja sinne ne jäi kolotukset ja ketutukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Onneksi nykyään osaa kuulostella itseään, ja tunnistaa millaiseen oloon liikunta auttaa, ja millaiseen ei. Eikä tarvitse hampaat irvessä suorittaa Päivän Virallista Ohjelmaa.

   Poista
 2. Minulla oli tuollainen hankala päivä eilen, illalla onneksi jo nauratti. Päiväfiilikset vaihtelevat. Se tekee haastavan tästä matkasta :)

  Pirteää ja aurinkoista viikkoa sinullekin! Olkoon loppuviikko maanantaita parempi kaikin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikkien päivien fiilis ei ole negatiivinen, uskon kyllä senkin johtuvan osin tästä matkasta. :)

   Poista