keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Yylös ja aaalas. Ja jaksaa.

Minä en ole tähän päivään asti mieltänyt kahvakuulatunteja ryhmäliikunnaksi. Minulle ryhmäliikunta on enemmänkin zumban, aerobicin tms. kaltaista, siis sellaisia juttuja, joissa on tarkoitus liikkua samaan aikaan, samaan suuntaan ja samassa tahdissa. Tähän ei kahvakuula mielestäni sovi, jokainen tekee itse valitsemillaan kuulilla siinä tahdissa kuin jaksaa ja pystyy.

Tänään kuitenkin oli hyvin ryhmäliikuntamainen kahvakuulatunti. Vakiohjaaja ei ollut paikalla, ja tuuraajasta näki kilometrin päähän, että hän ohjaa enimmäkseen jotain ihan muuta. Ensin hyvin jumppamainen alkulämmittely askelviereen, askelviereen, yks kaks. Itse kahvakuulan kanssa tehtiin kyllä ihan asiallisia liikkeitä, mutta kovin kevyesti. Perusheilautustakin taidettiin tehdä kakstoista toistoo, ylös ja aalas, ylös ja aalas. Jaksaa! ja sitten pieni tauko. Ja sitten taas jaksaa ja jaksaa ja jaksaa. En oikein tykännyt.

p.s. Jos kahvakuulatunnilla tehdään vatsalihasliikkeitä, niin miksi niissä ei voi hyödyntää kahvakuulaa? 

4 kommenttia:

 1. wat? Teitte vatsalihaksia ilman kahvakuulaa? O_O kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. :D

  VastaaPoista
 2. Juu-u. :D Oikean ohjaajan kans käytetään aina kahvakuulaa vatsalihasliikkeiden kanssa, tämä täti totesi, että nyt jätetään kuulat sivuun ja tehdään vatsalihasliikkeitä.

  VastaaPoista
 3. Hmm. Kyllä minustakin kahvakuulatunnilla jos tehdään vatsoja, niin kyllä siinä kuula silloin on mukana.

  VastaaPoista
 4. Niinpä, ehkäpä tässä joku päivä isken kuulan keskelle olohuoneen lattiaan ja teen vieressä vatsalihasliikkeitä = kahvakuulavatsalihasliikkeitä? :D

  VastaaPoista