maanantai 14. marraskuuta 2011

Elämää ja elektroniikkaa

Kurkku ei tänään ole ollut hirmuisen kipeä, mutta nenä on täynnä räkää ja varsinkin aamulla olo oli hieman hutera. Ei siis toivoakaan mistään liikkumisesta. Tärkeämpää taitaa olla ainakin yrittää olla mussuttamatta herkkuja, kun kulutuskaan ei ole peruskulutusta suurempi. Sekään ei aina ole helppoa, kun laivalta tuliaisina kotiutuneita suklaita on vielä jäljellä.

Jotain piristystä sentään tähänkin päivään: mulla on vihdoin ja viimein otsalamppu! Sain kaverin partioaikaisen lampun käyttöön. Tosi tukeva ja hyvin valaiseva. Valaistusvaihtoehtojakin on useampi, joko lähemmäs tai kauemmas. Testasin sitä kun hain hevosen sisälle, ja pakkohan se oli ottaa muutama juoksuaskel. Tuntui tosi tukevalta. Varmaan auttaa se, että lampun patterit sijaitsevat niskassa, jolloin kaikki paino ei ole otsalla. Muutamaa sellaista lamppua olen kokeillut ja ovat tuntuneet valuvan ärsyttävästi. Paranemista odotellessa siis. :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti olet jo tervehtynyt! Ja laivasuklaita tännekin, kiitos ;)

    VastaaPoista
  2. *ojentaa tobleronea* Aivan en vielä terveen kirjoihin itseäni laske, ääni on käheä kuin viihdelinjojen työntekijällä ja päästä löytyy vielä turhan paljon ylimääräistä eritettä. Mutta parempaan päin menossa koko ajan.

    VastaaPoista