perjantai 4. marraskuuta 2011

Plussapalkintoja

Nyt vuorossa oli plussatulos. 97,2kg, eli +400g. Ei mikään ihme, sillä menkat alkoivat ja toivat mukanaan tutun turvotuksen. Onneksi koko viikonlopun ja alkuviikon lukemat olivat alempana, joten ei mitään syytä huolestua. Eiköhän paino lähde taas laskuun. Ja jos ei lähde, niin sitten tehdään jotain, että lähtee.

Olen jo hetken miettinyt miten palkitsisin itseni ensimmäisestä pudotetusta kympistä. Keskiviikkona asia selvisi. Illan ohjelmassa oli kahvakuula ja uiminen. Pakkasin siis kaksi jumppakassia, ja kahvakuulan jälkeen huomasin unohtaneeni uimatavarat kotiin. Tein siis ylimääräisen 20 kilometrin lenkin hakemaan niitä. Siinä ajellessa totesin, että seuraava palkintoni tulee olemaan urheilukassi. Joku sellainen, johon mahtuu paritkin sporttikamppeet ja joku, joka on kivan värinen. Ruutuja, raitoja, raikkaita värejä. Täytyypä katsella valikoimia ja valita joku kiva, mutta ei mitään ylihintaista. Miten te kuljetatte urheiluvaatteita ja varusteita?

3 kommenttia:

 1. Yleiskassi Jantusessa, jossa kulkee omien kamojen lisäksi tytön vaipat, harsot, pullot, korvikkeet... :p Joo, ehkä miunkin ois aika hankkia se treenikassi. :D

  VastaaPoista
 2. Kangaskassissa, koska en missään nimessä halua kantaa yhtä yli-isoa kassia mihinkään... :) Kuljen siis paikasta toiseen pääsääntöisesti kävellen.

  VastaaPoista
 3. Mappe: yleiskassi jantuset on kans mukavia, niihin vaan tuppaa hukkumaan öbaut Kaikki :D

  Joanna: jep, mä menen pääsääntöisesti autolla joka paikkaan, niin tilanne on vähän eri. :) Silloin kun itsekin liikun kävellen, niin usein kangaskassi oli hyvä valinta. Tosin niissä ärsyttää se, että usein ne tulevat liian täyteen ja ensimmäisenä tarvitsemani tavarat valuvat pohjimmaiseksi :D

  VastaaPoista