maanantai 28. marraskuuta 2011

Maanantaisoturin mietteitä

Tosiaan, olin eilen Kukka Laakson Maanantaisoturit-kahvakuulakurssilla. En oikein tiedä kuinka sanoin kuvailisin sitä fiilistä. Ahaa-elämyksiä, onnistumisia, ja myös epäonnistumisia. Oli ihanaa kokeilla kisamallin kuulaa, ja herttinen sentään, vieläpä 12kg kuulaa. Kotimatkalla melkein järkytyin tajutessani että minä Ihan Tosiaan tein 12kg:n kuulalla.  Tahdon sellaisen, itselle. Ihan omaksi. Kotiintuliaisiksi kuulan sijaan tarttui Kukan Maanantaisoturit-kirja. :) Illalla olin niin väsynyt, että neuloin helppoa ja yksinkertaista neuletta sohvalla kissan kanssa, katsellen telkkarista kaikkea aivotonta.

Tänään taas lenkkeilin lumisateessa. Sellaisessa pienessä hassussa sateessa, jossa taivas oli repaleinen ja tähtiäkin näkyi. Otin taas kevyesti, 2 minuuttia juoksua ja minuutti kävelyä. Kylläpä se tästä taas lähtee.

p.s. Paino oli perjantaina 97,1kg.

6 kommenttia:

 1. Itse olen ollut vasta kerran elämässäni yhdellä kuulatunnilla, mutta kiinnostaisi kokeilla lisää. Mulla ei vaan meinaa nykyinen kunto riittää vielä tunnin huhkimiseen oikein missään lajissa lukuunottamatta pilates ja vesijumppa ;) Mulla on kirjastosta haettuna Maanantaisoturit, toistaiseksi ainakin ollut ihan mielenkiintoinen opus.

  VastaaPoista
 2. Brego, kyllä se ihan onnistumiselta näytti. :)

  VastaaPoista
 3. iive: ihanaa on ollutkin :)
  Rubiini: siitä se lähtee :) Kahvakuulassa on sekin hyvä puoli, että voi tehdä vähemmän, jos ei jaksa. Pitää pikkuisen taukoa, tekee vähän rauhallisemmalla tahdilla ja kevyemmällä kuulalla :)
  Kiitos Outi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana, kun ei tarvii aina urheilla verenmaku suussa (vaikka se raudan katku välillä tosi hyvältä maistuukin :P ), vaan voi nautiskellen tehdä! :)

  Mäki tahtoisin tänne ees vähä lunta! Pilvet on menny lakkoon!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta! Ja tuo juoksulenkki lumisateessa... oijoi :) Odotan kokevani sen itsekin joku päivä.

  Hienoa, paino jälleen kilon laskenut. Onnea ja tsemppiä joulukuun haasteisiin!

  VastaaPoista