torstai 3. marraskuuta 2011

Urheiluhullu

Tiedän innostuneeni liikkumisesta viime aikoina. Liikkumisesta saa energiaa, se rauhoittaa, se tuo hyvän fiiliksen. Ja lisäksi auttaa laihduttamaan. Vaan liika on aina liikaa. Vilkaisin tarkemmin tuota syksyn liikuntahaaste-listaani ja huomasin, että taidan pitää aivan liian vähän vapaapäiviä. Nyt takana on kahdeksan päivän liikuntaputki, sitä ennen yksi vapaapäivä ja 6 liikuntapäivää. Tänään olisi ollut vuorossa kuntonyrkkeily, mutta päätin jättää väliin. Oli muutenkin pitkä päivä ja aikainen herätys, joten väsymys oli hyvä "tekosyy". Pää nimittäin sanoi, että sinnehän mennään. Katsotaan nyt teenkö huomennakaan mitään. Jos opettelisin liikkumaan 3-4 päivää peräkkäin ja sitten aina vapaapäivä. Vähenisivät nämä hullut putket edes vähän. Lepo nimittäin on tärkeää.

2 kommenttia:

  1. Meinasin ensin kommentoida, että tuo onkin yhden sortin hulluus, mitä minulla ei ole, enkä pistäisi pahakseni vaikka se jostan tarttuisikin Mutta olet aivan oikeassa: liika on liikaa ja kannattaa muistaa ne vapaapäivät. Niin kehon kuin mielenkin kannalta. Mulla ainaki alkaa hermoa kiristää, jos on liikaa menoja, vaikka ne olisikin kivoja menoja tai liikuntaa. Mutta liikaa tekemistä on vaan liikaa mun päälle. Joskus pitää olla vapaailta ja aikaa vaan rötvätä :)

    VastaaPoista
  2. Totta! Tiedän tunteen, hullaantumisen liikkumiseen. Kohtuus on kuitenkin kaikessa tärkeää, tavoitelkaamme siis sitä :) Lepopäivät ovat välttämättömiä kropalle, voihan niillä ennaltaehkäistä omalta osaltaan myös rasitusvammoja.

    Voimia viikonloppuun!

    VastaaPoista