sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Teemana keskivartalo

Sitä tietää olevansa tuhon tiellä, kun selailee internetistä jumppavideoita ja kokeilee yhtä jos toistakin. Kaikki lähti siitä, kun muistin uusimmassa Fit-lehdessä olleen tasapainotreenin. Päätin kokeilla. Huomasin joidenkin liikkeiden olevan hyvinkin helppoja minulle (seistään varpaillaan, laskeudutaan kyykkyyn ja noustaan ylös, koko ajan varpaillaan) ja toisten hyvin vaikeita (toispolviseisonnassa nostetaan toinen jalka sivulle ja vastakkaisen puolen kättä ojennetaan myös sivulle). Tätä pitäisi muistaa tehdä aina silloin ja tällöin. Jos ei vaikka koko treeniä kerralla, niin joitakin liikkeitä.

Treenin aikana huomasin sen ottavan hyvin keskivartalon lihaksiin ja päätin vihdoin testata paljon puhuttua 8 min abs-treeniä, ja etsinkin youtubesta sen helpoimman version. Näitä on 3 eri tasoa, ja ohjeiden mukaan pitäisi tehdä aina pari viikkoa yhtä tasoa joka toinen päivä. Katsotaan, saisinko aikaiseksi. Ainakin tämä on monipuolisempaa ja siten minulle motivoivampaa kuin tehdä pelkkiä istumaannousuja.


Vatsalihastreenin jälkeen totesin, että tasapuolisuuden nimissä pitäisi treenata myös selkää. Ei muuta kuin hakuun "back exercise" ja valikoin tarjonnasta Fitness Blenderin selkätreenin. Selkätreenivideota en jostain syystä saa tähän, bloggerin youtubehaku kieltäytyy sitä linkittämästä. Mutta kyseessä on 25 minuutin treeni, välineinä käsipainot ja jumppapallo. Minä skippasin jumppapalloliikkeen, sillä jumppapalloni viettää aikaansa laatikossa vaatehuoneessa. :) Heidän kotisivuillaan on myös hurjasti muita jumppavideoita, joista joitakin varmasti tulen joskus kokeilemaan!

Illalla on ohjelmassa vielä palauttava kävelylenkki kaverin kanssa, huomenna uidaan taas! Suunnittelen jo, kuinka saan edes yhden viikottaisin uintikerran uimakoulun jälkeen ohjelmaani.

P.s. Paino oli viikko sitten 90,4kg, tänään 91,4kg. Syynä tietty aika kuukaudesta

2 kommenttia:

  1. Ite en oo oikeestaan netin videoita kattellu! Pitäis varmaan joskus ihan mielenkiinnosta ottaa tehtäväksi! :) Vatsalihakset <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä niitä aina joskus katselen ja jumppailen mukana, kuntosalitreeni kun on vaikeasti toteutettavissa. :)

      Poista