tiistai 20. marraskuuta 2012

Joku roti!

Eilinen meni harakoille. Aamulla heräsin hieman kipeänä, ja kävinpä hakemassa lääkekuurinkin. Tosin apteekista ei lääkkeitäni löytynyt, joten ilman jäin. Nyt olokin on jo paljon parempi, joten en tiedä tuleeko lääkkeitä edes syötyä. Uimakoulun viimeiset kerrat jäävät kyllä väliin, kun vähän kuitenkin huolestuttaa (nimim. silmätulehdus(ko)?). Mitä muuten enemmän uivat lukijat olette mieltä, olisiko parempi hankkia uimalasit vahvuuksilla vai uida piilarit + uimalasit-yhdistelmällä. Jostain luin, että piilarit päässä ei kannattaisi uida, mutta en tiedä viitattiinko tällä siihen, että uitaisiin ilman uimalaseja...?

Tänään on ollut parempi päivä, mutta jännittämisen aiheita on ollut, ja töiden jälkeen olikin vetämätön olo. Sain suostutella itseäni lenkille k a u a n. Lopulta tein vähän yli 4 kilometrin lenkin, ensin kävelin vajaan kilometrin päästäkseni asvaltille, juoksin 2,5 kilometrin pätkän ja kävelin takaisin kotiin. Oikein keskityin hissuttelemaan, mutta hissuttelin sellaista vauhtia, että syke ei noussut, mutta tuntui vielä edes jotenkin juoksulta. Vauhti n. 8:10min/km.

Lenkillä harkitsinkin lajin vauhtia. Nyt tiet ovat täällä aivan kamalassa kunnossa. Kun maa ei jäädy, ja vettä sataa jatkuvasti, hiekkatiet ovat järkyttävää kurapaskaa. Siellä juokseminen on hirveää, kun kaikkia uria ei näe, tiet ovat epätasaisia, upottavia ja kuoppaisia. Jos haluan juosta asvaltilla, vaihtoehtoja ei ole kuin yksi edestakaisin juostava tie. Päivänvalossa olisi helpompaa, mutta sisäsiisti päivätyö toimistossa ei oikein anna siihen mahdollisuuksia. Mietinkin vaihtaisinko joksikin ajaksi kävelemiseen. Tekisin kävely-/sauvakävelylenkkejä viikolla ja juoksisin viikonloppuna päiväsaikaan. Uimiseen olisivat nämä säät parhaat mahdolliset, mutta kun tuo uimahalli on niin kaukana! Suunnitelmissa on kyllä vaihto lähempänä olevaan...

Ja se roti? Niin, eilen stressatessani, sairastaessani ja ärsyyntyessäni söin mitä sattuu. Lopulta kyllästyin taas itseeni. Ja toivoin taas, että löytäisin sen kurinalaisuuden. Alkaa kohta v*tuttaa, kun tunnen jatkuvasti kirjoittavani tänne "palaan taas terveelliseen ruokavalioon"-postauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti