sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikko 44 ja vähän tulevaakin

Viime viikon liikunnat numeroina: 7,1 tuntia. Koostuen uinnista (2krt), juoksusta (2krt) ja erinäisistä muista jumppailuista, kuten joogasta, kävelystä, kuntopiiristä jne.

Juoksuohjelman suhteen oli helpompi viikko, joten lenkkejä tuli tehtyä vain 2, kun kun kolmannen korvasin uinnilla. Ensi viikolla pitäisi juostakin enemmän, mutta uimakoulu vaikuttaa siihen ja luultavasti ainakin pari lenkkiä jää väliin. Varsinkin, kun uimakoulua on ensi viikolla 3 iltaa. Joten jos juoksulenkkejäkin on ohjelmassa 4-5 ja vapaapäiviäkin olisi hyvä olla joskus, niin jotain pitää jättää väliin. Täysipainoiseen juoksuun päästäänkin takaisin sitten uimakoulun loputtua. :)

Huomenna aion taas aloittaa punnertamisen (tai tiistaina, en huomenna ehkä ehdi). Peukalo on niin parantunut viime viikon tapaturmasta, että sitä ei punnertaminen häiritse. Istumaannousutreenin aion jättää kesken ja korvata tuolla 8 min abs-treenillä, se on paljon mielekkäämpi. Eli sitä nyt joka toinen päivä (ti-to-la).

Ja paino. Tosiaan. Viime viikolla 90,4. Tänään 91,4kg, kiitos menkkojen. Toivottavasti ensi sunnuntaina oltaisiin jo alle 90kg. :) Tai edes siellä lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti