lauantai 4. elokuuta 2012

Numeroita

Keskiviikkona kuukausi vaihtui elokuuksi. Minulla on aina kuun ensimmäisenä päivänä tapana mittailla uudet mitat, mutta koska oli keskiviikko ja työaamu, niin ei hirveästi huvittanut aamukiireissä mittailla. Niinpä odotin viikonloppuun, ja tänä aamuna heti herättyäni etsin mittanauhan esiin. Tulokset olivat oikein mukavat! En sen kummemmin jaksa niitä käydä läpi, sanonpa vain, että käsivarsien lukemat olivat ennallaan, pohkeista kadonnut puoli senttiä kummastakin ja joka paikasta muualta on sentti kadonnut! Jos tällä tahdilla mennään, niin ihan pian vyötärökin menee alle 90cm! :) Päivitän uudet mitat mitat-sivulle, sieltä voi niitä käydä ihastelemassa.

Eilen oli punnituspäivä, 89,2kg oli tulos. :) Alaspäin pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tosin viikolla pari kertaa lukemat alkoivat jo 88-lukemilla, mutta eiköhän niihin päästä ihan kohta. Aamuisin on mukavaa kiskoa housuja jalkaan, kun kaikki alkavat olla jo löysiä. Olisi ehkä siis korkea aika ostaa uusia, eikä vain suunnitella.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sulla etenee :)
  Ja eikö ookkin kiva ostaa uusia vaatteita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nyt toki! Varsinkin, kun enää ei tarvitse suunnata sinne isojen tyttöjen osastoille, vaan normaalimallistoistakin löytyy!

   Poista
 2. Mahtavaa edistymistä! Nyt aion minäkin mitata vihdoin itseni, kiitos esimerkkisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä, tulokset ovat mielenkiintoisia!

   Poista