lauantai 11. elokuuta 2012

Laiskottaa

Tänään piti juosta. Tai no, piti juosta jo eilen, mutta vaihdoin sen pyöräilyyn. Tänään laiskotti. Ei oikein tuntunut juoksupäivältä. Venyttelin sitten vain. Hyviä venytyksiä teinkin, täältä löydettyjä. Aktiivisia venytyksiä, tuntuivat hyviltä. Osa oli ennestään tuttuja, osa uusia. Uudet pääsevät takuuvarmasti ohjelmistoon tulevaisuudessakin. Täytyy etsiä lisää tuon tyylisiä venytyksiä. Jossain kirjassa niitä näinkin, ja testasinkin. Muistaisinpa vain mikä se kirja oli.

Viime päivinä minulla on ollut nälkä. Koko ajan kaipuu laittaa suuhun jotain. Jääkaapin oven auetessa ei vain tee mieli mitään. Hyvältä eivät näytä hedelmät, ruisleipä, rahka tai luonnonjugurtti. Mussutan sitten pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä. Kaikenlaista sellaista, mitä ei ehkä pitäisi syödä niin paljoa. Ärsyttävä pikkunälkä, toivottavasti se menee pois pian.

Huomenna onkin tiedossa aktiivisempi liikuntapäivä, palataan siihen myöhemmin. ;)

2 kommenttia:

 1. Hyi! Pois pikkunälkä ;(
  Oikeesti Danoninon(?) pikkunälkämainos on jotain hirveää. -Pikkunälkä lähtee tämmöisellä ihanalla sokeripommijogurtilla joo!-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan kamala mainos. :D Eikä sellainen pikkunälkään auta yhtään. Tänä aamuna päätin sanoa pikkunälälle heihei ja hyvästi. Muuttakoot naapuriin.

   Poista