perjantai 17. elokuuta 2012

Every second is a highlight.

Tämä on ollut outo viikko. Hätäinen, kiireinen ja väsynyt. Laiskakin ehkä. Työt alkavat olla jo tuttuja, eikä stressi enää ole niin hurjaa, mutta muu elämä on vienyt mennessään. En ole ehtinyt urheilemaan niin paljon kuin haluaisin, olen siirrellyt lenkkejä ja viettänyt vapaapäiviä. Koko viikon paino on junnannt 89,x lukemissa, joten en todellakaan odottanut suuria astuessani vaa'alle aamulla.

88,5kg. Asia vaati useammankin uusintamittauksen, mutta tulos pysyi samana. En tiedä kuinka kauan tämä ilo kestää, mutta nautitaan siitä nyt. ;) Juuri kun ehdin viikolla ajattelemaan, että minun täytyy nyt ehtiä ajattelemaan painoa ja laihtumista vähän enemmän.

Nautin myös tämän päivän lenkistä. Intervalleja. 6min/km, tauot kävellen. Parhautta. 66 minuuttia ja 9,23 kilometriä. Lenkin aikana mp3-soittimesta tuli biisi, jossa laulettiin kuinka  every second is a highlight. Ja niin onkin. Vaikka ei aina tunnukaan siltiä. Yritän elää nauttien jokaisesta hetkestä. Turhaa yrittää odottaa sitä täydellistä hetkeä, jolloin kaikki olisi hyvin. Sellaista tuskin tulee, tai ainakin suurin osa elämästä ehtii mennä ohi ennen kuin ehtii nauttimaan. Joten kaikki te lukijat, nauttikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti