perjantai 10. elokuuta 2012

Haasteita

Te ihanat olette minua haastaneet ja suuri kasa kysymyksiä onkin vastattavana. Toivottavasti muistan kaikki. ;) Olen nyt kyllä tylsä, ja jätän haastamatta eteenpäin, sillä en kerta kaikkiaan saa aikaiseksi jakaa kolmea haastetta eteenpäin, toivottavasti ymmärrätte. Lisäksi luistan myös siinä, että en yritä keksiä teille 33 faktaa itsestäni (jotka luultavasti olen jo aiemmin kertonut), vaan vastaan vain kysymyksiin.

Ensimmäisenä Laiskiaisen kysymykset.

1. Suosikki ruokasi? En osaa sanoa, pidän niin monenlaisista. Ehkä lasagne, omatekemä. Broileria ja pestoa, omnom.
2. Paras kaudenhoito vinkkisi? Tätä varten varmaan pitäisi harrastaa kauneudenhoitoa? Olen todella huono siinä, ja lähinnä kuorin ihoa silloin ja tällöin. Ehkäpä sanoisin, että muistakaa rasvailla ihoa, ettei se kuivu. :D
3. Suosikki lajisi/jumppasi? Juoksu, ehdottomasti. Jumpista eniten tykkään.. kahvakuulajumpasta. Hirveän monissa eri jumpissa en kyllä ole käynytkään, pienessä paikassa valikoima on aika rajattu.
4. Mitä ilman et tulisi toimeen? Puhelintani, jos siis esineitä ajatellaan. Olen riippuvainen siitä, myönnän.
5. Vinkkisi painonhallintaan? Kohtuus. Joka asiassa. Syömisessä, liikunnassa, vaatimuksissa, tavoitteissa. Ei kannata olla liian tiukka itselleen.
6. Suosikki vuoden aikasi ja miksi? Kevät, rakastan sitä kuinka luonto herää henkiin. Toisaalta pidän kyllä jokaisesta vuodenajasta ja etenkin niiden vaihtumishetkistä. Kun ensimmäinen ei ole vielä mennyt, mutta ilmassa haistaa jo seuraavan.
7. Aamun virkku vai torkku? Virkku. Vaikka aina joskus vähän nukuttaakin. ;)
8. Suurin saavutuksesi? Painonpudotus. Minä olen onnistunut.
9. Parasta sinussa? Iloisuus.
10. Paheesi? Laiskuus ja makeanhimo.
11. Paljonko käytät viikossa aikaa liikuntaan? Heiaheiassa tavoitteena on 4 tuntia, mutta kesän aikana on liikuntaan tainnut kulua 5-7 tuntia viikossa (siis sykemittarin kanssa tapahtuvaa liikuntaa).

Sitten Terveytensähoitajan  kysymykset:

1.Millaisia tavoitteita sinulla on? Painonpudotuksen suhteen minun tavoitteeni on vakiinnuttaa uusi, terveellisempi elämäntapa ja sitä myötä pudottaa painoa ja kiinteytyä. Tiettyä -xkg tavoitetta minulla ei ole, normaalipainoon kyllä tähtään. Tämän hetken suurin tavoite on juosta puolimaraton maaliin saakka.
2.Miten pyrit saavuttamaan tavoitteesi? En anna periksi. Vaikka vähän mokaisikin, niin elämä jatkuu. En siis aloita alusta, puhtaalta pöydältä joka viikko, vaan jatkan. Erehdykset kuuluvat elämään.
3.Miten suhtaudut pettymyksiin? Vaihtelevasti. Harmittelen hetken, mutta sitten yritän nähdä asian hyvät puolet, sekä syyt pettymykseen. Niiden näkeminen auttaa pääsemään eteenpäin.
4.Mitkä ovat asioita jotka auttavat sinua jaksamaan ja tsemppaamaan? Kaikki pienet asiat, kuten  ihmisten kommentit, suurenevat vaatteet ja se, kuinka huomaa jaksavansa aina vain enemmän ja pidemmälle.
5.Mitä asioita ihmisissä arvostat? Rehellisyyttä ja ystävällisyyttä.
6.Mitä asioita itsessäsi arvostat? Päättäväisyyttä.
7.Millainen riitelijä olet? Mökötän ja murisen. En osaa riidellä hyvin, tiedän. Mökötän hetken ja sitten kerron mikä minua ärsyttää.
8.Millaisista asioita turhaudut? Jos asiat eivät etene. Turhaudun turhanpäiväiseen jahkailemiseen, minä en kauaa tekemisiäni mieti. Vaikka pitäisi joskus.
9.Millaiset asiat ilostuttavat? Hymyt ja ystävälliset sanat. Kauniit kukat ja auringonpaiste. Kauniit sanat ja rivien välistä luetut asiat.
10.Oletko tyytyväinen itseesi ja elämääsi tällähetkellä? Olen, kyllä. :)
11.Mitä haluat haastajaltasi kysyä? Milloin viimeksi halusit vajota maan alle?

Ja sitten Niinan kysymykset:

01 Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? Tähän tulikin jo äsken vastattua, mutta sanon vielä, että oma perhe ja läheiset ystävät. 
02 Jos sinun pitäisi luopua jostain asiasta elämässäsi ja saisit jotain sitä vastaan, mistä luopuisit ja mitä tahtoisit sen tilalle? En tiedä, tää on kamala paha. Jos sanon, että luopuisin autostani, jos saisin toisen tilalle? 
03 Mitä olet tehnyt tänään? Ollut töissä, käynyt pyöräilemässä, liikuttanut hevosen ja viihdyttänyt koiraa. 
04 Onko sinulla mitään kummallisia tai muuten vain mielenkiintoisia tapoja? Juttelen autolla ajaessa radiojuontajille.
05 Milloin viimeksi olet tehnyt jotain jonkun muun hyväksi? Mitä?  Yksittäistä juttua en osaa nimetä, mutta yritän auttaa ystäviäni ja läheisiäni niin usein kuin mahdollista.
06 Salaiset paheesi? Eihän ne salaisia ole, jos mä ne paljastan. ;)  
07 Mitä haluaisit oppia? Haluaisin osata soittaa jotain instrumenttia kauniisti, mutta minulla ei riitä kärsivällisyys. 
08 Nimeä yksi asia, jonka haluaisit tehdä/kokea ennen kuolemaasi. Haluaisin lentää, riippuliitimellä tms. 
09 Mikä piristää sinua, jos olet surullinen? Pienet teot tai sanat. Tai ehkä jokin hömppäleffa.
10 Puhutko/käveletkö unissaan? Kerro jokin kokemus omasta (tai jonkun muun) uneksimisesta. Jos kokemusta ei löydy, kerro jostain unestasi! Puhun, juttelen usein miehelleni, mutta itse en muista jälkeen päin ollenkaan mitään.
11 Kerro jokin muisto lapsuudestasi.  Muistan joskus lapsena miettineeni, että kuinka aikuiset jaksavat, kun heillä ei ole koulusta lomaa. Enpä tainnut tietää, että työssäkäyvilläkin on lomaa (omat vanhemmat ovat yrittäjiä).

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvistä vastauksistasi :D

    Koska halusin vajota viimeksi maan alle.. Hmm.. aika vaikea, sillä en kovin helpolla nolostu tai koe sellaista häpeää että haluan kadota.. Mutta silloin tällöin avaan suuren suuni (olen kovaääninen ja kova puhumaan, sekä välillä unohdan jäsennellä sanani järkevästi) ja möläytän jotain, mikä siihen asiayhteyteen ei ole sopiva.. en tarkoita että möläyttelisin kirosanoja tai muuta sopimatonta, mutta joskus asia ympäristössä vaikuttaa joltain mitä en tarkoita :D Yleensä ihan hauskoja sattumuksia, mutta hetkellisesti tulee olo, että noniin, pitihän taas avata suu.. :D

    VastaaPoista