lauantai 25. elokuuta 2012

Eight more, seven, six, five, four, three, two, one!

Ihana Iive jutteli taannoin kotitreenistä ja linkitti löytämänsä Tiffany Rothin treenivideot. Klikkasin Iiven soittolistan auki ja jumppasin tunnin verran. Kivaa oli! Suurimmaksi osaksihan liikuntani koostuu juoksemisesta, pyöräilystä, kahvakuulasta ja venyttelystä, joten tälläinen jumppaaminen on aina kivaa vaihtelua. Lisäksi kotona ei tarvitse nolostella, kun ei näytä samalta kuin timmikroppaiset jumppavetäjät. Nytkin aluksi huomasin, että osa liikkeistä on aika nopeatempoisia, joten tein ne omaan tahtiini. Jos en pysynyt perässä, tein vähemmän toistoja, mutta en luovuttanut. Iive oli koonnut kivan soittolistan, oli treeniä niin käsille, vatsoille kuin takapuolellekin. Taidan joutua jumppaamaan loputkin videot läpi. ;)

Minulla on muistissa myös aiemmin tänne linkittämäni Tara Stilesin joogavideot, jotka ajattelin huomenaamuna käydä läpi. Lisäksi digiboksilla on kymmenkunta TV2:n Jumppa-ohjelmaa, joiden tahtiin liikkua, mutta kaipaan vinkkejä myös teiltä.

Millaisten jumppa/venyttely/jooga/kahvakuula/tms-videoiden tahtiin te kotona liikutte? Jos mielessä on joku oikein hyvä ja kiva linkkivinkki, niin kertokaa minullekin. :) Nämä tuovat mukavaa vaihtelua liikkumiseeni.

3 kommenttia:

 1. Mä oon tosi huono noissa kotitreenailuissa, enimmäkseen venyttelen! Jotenki päivät on aina niin hektisiä että se vaan painaa läpi ja kotona voi sitten rauhottua pitkän koulu-, työ- ja salipäivän jälkeen tekemättä juuri yhtään mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei salille/ohjattuihin ryhmäliikuntajuttuihin ole mahdollisuuksia muuten kuin harvakseltaan. Ja kun liikunta muuten (juoksu + kahvakuula + pyöräily) on sellaista ominpäin tapahtuvaa, niin noista saa kivasti vaihtelua, juttuja joita ei muuten kävisi mielessäkään tehdä.

   Poista
 2. Kiva jos tykkäsit soittolistastani. Miusta oli aika hyvä treeni ja etenkin pakara-osio tuntui mulla tosi hyvin juuri siellä missä pitikin.
  Itse normisti zumbaan himassa, mutta ei sitäkään jaksa aina tehdä.

  Tuo Tara Stiles on muuten ihan jees mut mua korpeaa kun se on NIIN laiha. Mun tekee pahaa katsoa sitä kun se on jo mun makuun niin liian laiha :( Siksi katsonkin yogayak:in videoita kun siellä on normaalipainoisia joogaajia (ja muutama pyöreäkin). Yogayak on myös youtubessa.

  Muita kun Tiffanyn oikeita jumppavideoita en ole oikein löytänyt tai jos jotain on niin ne on ihan kauheita :D

  VastaaPoista